Tom és Jerry New Yorkban randalíroznak – visszatér a macska–egér-páros

New York lakosai készülhetnek; két legendás rajzfilmhős birtokba veszi a Nagy Almának becézett világvárost, ahol szokásukhoz híven jókora káoszt okoznak, amerre csak járnak.

A Warner Bros. Animation új sorozata, a Tom és Jerry New Yorkban elérhető lesz a Magyarországon 2022-ben induló HBO Maxon, addig is a Boomerang tévécsatornán láthatják a nézők, A Tom és Jerry-show és megannyi Tom és Jerry-sorozat mellett.

A nagysikerű, szintén New Yorkban játszódó élőszereplős mozifilm után Tom és Jerry vadonatúj rajzfilmsorozatban tér vissza. A duóra eddigi legnagyobb kalandjuk vár – a világ egyik leghíresebb metropoliszába, New York City-be költöznek, a Royal Gate Hotelbe. A közönségkedvenc macska–egér-páros véget nem érő rivalizálása rengeteg régi és néhány új baráttal folytatódik. Ezúttal Manhattanben, a Central Parkban, a Broadwayen a metróban és megannyi ikonikus New York-i helyszínen hagynak felfordulást maguk után.

A Tom és Jerry New Yorkban vezető producere a Warner Bros. Animation és a Cartoon Network Studios vezérigazgatója, Sam Register. Darrell Van Citters rendezőként, Ashley Postlewaite producerként működik közre.

Tom és Jerry az egész családot várja a képernyő elé, november 15-étől mindennap 7:00-kor és 16:00-kor a Boomerangon!