A Rabbit Hole március 31-én érkezik a SkyShowtime-ra

A Kiefer Sutherland főszereplésével érkező nyolcrészes évad március 31-től megtekinthető a SkyShowtime-on.

A CBS Studios által készített Rabbit Hole március 31-én érkezik a SkyShowtime-ra, rögtön két résszel.

A kémthriller-sorozat John Weirről (Kiefer Sutherland), a megtévesztés mesteréről szól, aki az ipari kémkedés világában tevékenykedik, és akit befolyásos hatalmi körök gyilkossággal vádolnak.

Sutherland mellett a Rabbit Hole nagyon erős szereplőgárdát vonultat fel, köztük olyan sztárokat, mint Charles Dance (Game of Thrones) Dr. Ben Wilson szerepében, Meta Golding (Empire) Hailey Winton szerepében, Enid Graham (Mare of Easttown) Josephine „Jo” Madi szerepében, Jason Butler Harner (Ozark) Valence szerepében, Walt Klink (Arctic Circle) The Intern szerepében és Rob Yang (Succession) Edward Homm szerepében.

Sutherland a Rabbit Hole vezető producere olyan író-rendezők mellett, mint John Requa és Glenn Ficarra (This Is Us, WeCrashed), Charlie Gogolak (The Sinner, WeCrashed), Suzan Bymel (Designated Survivor) és Hunt Baldwin (Longmire, The Closer).

A SkyShowtime 1999 forintért elérhető az előfizetők számára a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül és a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, Android TV, Google Chromecast, LG TV és Samsung készülékeken.

Korlátozott ideig a skyshowtime.com oldalon keresztül az új előfizetők 50 százalékos kedvezményt kapnak a normál havidíj árából – egy életen át. Ez azt jelenti, hogy az ajánlatot igénybe vevő előfizetők, 1999 forint helyett, 999 forintot fizetnek havonta Magyarországon.

A SkyShowtime "Fél áron Örökre" ajánlata csak korlátozott ideig érhető el, és feltételekhez kötött: https://www.skyshowtime.com/hu/terms/offers