IX. Vagabond Korzó Dunaharasztiban

Mottó: Vissza a városba!

Június 3-án, szombaton immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre Dunaharasztiban a Vagabond Korzó összművészeti és gasztrokulturális fesztivál.

A helyi civilek kezdeményezéseként, nonprofit egyesületi háttérrel működő eseményhez szükséges kondíciókat évről évre vállalkozók, cégek, civilek és a helyi önkormányzat segítségével biztosítják a szervezők. Alapgondolatuk: ki kell vinni a művészeteket az utcákra, szeretnék összehozni, megismertetni az alkotást, az alkotót és a folyamatot a közönséggel. A rendezvény, akár az elmúlt esztendőkben, ezúttal is ingyenes!

Az idei év mottója: Vissza a városba! – nemcsak a nemrégiben elhunyt legenda, Török Ádám legismertebb dalának címére utalva. Hiszen az elmúlt két évben a Duna-parton a Sport Szigeten zajlottak az események, ez évben azonban ismét a város utcáira, tereire költöznek a programok.  Kilenc helyszínen, mintegy 30 produkció lesz látható és hallható:

   Besh o droM (lásd fotó) – Prosectura - Üllői Úti Fá:k - Szekeres András

   Fekete Jenő - Long Story Short - The Mojo - Marlboro Man

   Stukker - Badár Sándor - Biomadár

A széles spektrumú zenei kínálat mellett családi programok, gasztrokulturális élmények várják a látogatókat. Délelőtt 11 órától. breaktánc olimpiai selejtező, néptánc flashmob, kerítésgaléria, osonó fotók, valamint az ínyencek számára mini kraft fesztivál, pálinka- és borházak, ízletes harapnivalók teszik változatossá a felhozatalt.

További információ itt,   és   itt.