Transzferszolgáltatás Badacsonyból a Folly Arborétumba

Együttműködés a Folly Arborétum és a Badacsonyi Turisztikai és Borút Egyesület között!

Egy olyan kombinált jegyet hoztak létre, amelynek megvásárlásával Badacsonyból közvetlen transzferrel látogatható a badacsonyörsi Folly Arborétum! A jegy tartalmazza az oda-vissza transzfer illetve a Folly Arborétum belépőjegy árát is.

A transzfer menetrendjét a hajók érkezéséhez, illetve indulásához igazították, így a hajóval érkezők is könnyedén igénybe tudják venni a transzfert! A járat a Tourinform Badacsonytól (8261 Badacsony, Park u. 14.) indul és a Folly Arborétum bejáratáig közlekedik, majd visszafelé szintén a bejárattól indul és az irodához érkezik vissza! Jegyeket az irodában személyesen illetve online jegyértékesítő felületükön is lehetőség van megvásárolni.

Látogasd meg a Balaton édenkertjét, a badacsonyörsi Folly Arborétum és Borászatot, ahol kicsikre és nagyokra egyaránt számtalan élmény vár! Az arborétum egy igazi örökzöld kert, rejtett kincsekkel. Százéves fenyők és cédrusok, balatoni panoráma; gyalogosösvény, játszópark, étterem és borterasz is várja a természet szerelmeseit. 

A kombinált jegy biztosítja a soron kívüli belépést az arborétumba, valamint a Tourinform Badacsony és az arborétum közötti mikrobuszos transzfert. Ha pedig hajóval érkezel Badacsonyba, így könnyedén eljuthatsz a Folly Arborétumba, és nem kell aggódnod, hogy eléred-e a visszainduló hajódat, ugyanis a transzferjáratokat a hajómenetrendhez igazították!

A transzfer igénybevétele előtt, kérjük először regisztrálj a Tourinform Irodában! Regisztráció után itt kapod meg a karszalagot, ami biztosítja számodra a mikrobuszos utazást és a belépést az arborétumba! 

Kombinált jegyárak (oda-vissza transzfer + arborétum belépő):

  Felnőtt: 5.000 Ft

  Nyugdíjas (65 év felett): 4.400 Ft

  Gyermek (6-18 év): 4.400 Ft

A transzferjárat útvonala:

Tourinform Badacsony – Folly Arborétum, Badacsonyörs – Tourinform Badacsony

A transzferjárat menetideje: 15 perc