Boldog születésnapot Starbucks Frappuccino®!

30 éves lett a nyár kedvenc kávékülönlegessége.

A nyári melegben is jól eshet egy forró kávé, de valljuk be, a kávézás rajongói ilyenkor nagy élvezettel vetik bele magukat a hideg, jeges kávékülönlegességek világába. A Starbucks sokszínű hidegital kínálatának tagjai egyedi ízvilággal és kávé-élménnyel rendelkeznek, de az egyik idén különösen kedves a kávézólánc szívének. Idén lépett ugyanis a harmadik X-be a Frappuccino® Blended Beverage, amely a napsütötte Kaliforniában született, de tökéletességének élvezetéhez nem kellenek narancsligetek.

A selymes jég érintése

A nyári kávézás igazi ínyencségét a Frappuccino® Blended Beverage italok jelentik, amelyek túlmutatnak a jegeskávékon. Harminc éve, 1993-ban kísérletezték ki Kaliforniában, frappáns elnevezését pedig egy évvel később kapta. A kávézólánc a zúzott jég és a kávé tökéletes harmóniáját különböző ízkombinációkkal teszi évről évre még kívánatosabbá. Az idei nyári szezonban pedig két új kedvenc is érkezett. A Chocolatey Waffle Cone Frappuccino® Blended Beverage a tört ostyadarabokkal megszórt habrétege alatt hívogató ízélménnyel várja a krémesen jeges kávéra vágyókat, de a gyümölcsösebb aromákat kedvelők sem maradtak idén újdonság nélkül.  A Strawberry Waffle Cone Frappuccino® Blended Beverage koffeinmentes csábításának szinte lehetetlen ellenállni.

Jeges kávékülönlegességek

A régi nagy kedvenc mellett egyéb hideg italok is helyet kapnak a kínálatban, hiszen a kávézólánc jól tudja, olykor a különböző hangulatokhoz és programokhoz, különböző jegeskávékat kívánnak a vendégek. Egy nyári munkanapon például, amikor a fókusz elengedhetetlen, a klasszikus Iced Starbucks Blonde® Latte egyszerűsége lehet a tökéletes választás, míg egy baráti beszélgetést az idén bevezetett, limitált ideig elérhető újdonság, a Salted Caramel Cream Cold Brew rázhat fel a leginkább. A Cold Brew kávéitalok lágyan testes ízvilága és krémes habrétege a szárba szökő vagy épp virágot bontogató érzelmek társaként épp úgy megállja a helyét, mint a gondolatok tengerében hajózók matrózaként.

Sárkányos hűsítők a forró napokra

A kávézólánc nem csupán az erőteljes fekete széles körével, de 2012 óta gyengéd és frissítő italokkal is várja vendégeit. A Starbucks Refresha® hűsítők idei nyári különlegességét a kaktusz termése, vagyis a sárkánygyümölcs adja, egy csipet trópusi látomással. A mangóval megbolondított Mango Dragonfruit Starbucks Refresha® Drink és a kókuszos tejital bársonyosságával kiegészített Dragon Coconut Starbucks Refresha® Drink nem csak a színük miatt válnak csábítóvá.