Funeral for a Friend: búcsú a Hegyalján

Magyarországon utoljára a Hegyalja Fesztiválon tombolhatnak a Funeral for a Friend rajongók Darran Smith gitárjátékára.

A zenész ugyanis 9 év után kiválik a poszt-HC rockbandából, de Tokajt azért ő sem hagyja ki. A Funeral for a Friend ebben a felállásban utoljára július 17-én a Hegyalja nagyszínpadán.
A búcsú egy elképesztő bandával eltöltött pörgős, sikeres, majd’ egy egész évtized odadörrentős ünneplése, Darran új életének hangos kezdete lesz. A Hegyalja közönségén is múlik, hogy a gitáros emlékezetébe örökre bevésődik-e a Tisza-parti FFAF buli hangulata.

2010. július 13. 20:03 - Funeral for a Friend ©Funeral for a Friend

A hegyaljás búcsúkoncert előtti utolsó hónapokat még komoly munkával töltötte a húrok Wales-i mágusa: a csapat hamarosan megjelenő, vadiúj, négyszámos hanganyagát vette fel a többiekkel. A The young and defenceless EP a FFAF hadüzenete a semmittevés, az emberi tudatlanság és érdektelenség ellen. A rajongókhoz tutira eljut majd a fiúk üzenete, hiszen semmittevésről szó sem lesz a tokaj-rakamazi fesztiválon.
Aki szombaton a Hegyalja nagyszínpadánál az első sorokba kívánkozik, készüljön a legvadabb őrületre, és jó, ha a többiek már most rágyúrnak a folyamatos ugrálásra. Funeral for a Friend Darran Smithsszel nálunk utoljára a Hegy’-en!