2018. november 19. - hétfő

Kings Of Leon: Come Around Sundown

Kinyomtatom...

Az RCA Records bejelentette, hogy a Kings Of Leon 2010. október 18-án jelenteti meg soron következő, felfokozott izgalommal várt ötödik stúdióalbumát „Come Around Sundown” címmel. Az albumot a New York-i Avatar Studiosban rögzítették és ismét Angelo Petraglia és Jacquire King voltak a lemez producerei.

A „Come Around Sundown” a banda hatalmas sikereket elért 2008-as „Only By The Night” című albumát követi, mely eddig több mint 6 millió példányban kelt el világszerte és négy Grammy-díjat hozott a fiúknak. Az új lemez egy újabb merész kinyilatkoztatás a tennessee-i Nashvilleből származó kvartettől, akik az elmúlt két évben szűnni nem akaró kreativitásuknak köszönhetően a világ egyik legnagyobb bandája lettek.

Ahogy már bebizonyosodott karrierjük korábbi szakaszában, a Kings Of Leon imád dolgozni. Legyen szó dalszerzésről, stúdiózásról vagy turnézásról, a banda állandóan mozgásban van. Ahogy befejezték az „Ony By The Night” című albumhoz kapcsolódó turnét, rögtön stúdióba vonultak, hogy 2010. februárjában, hogy új dalokat készítsenek. Júniusban pedig már ismét úton voltak, felléptek szülőállamuk rangos fesztiválján a Bonnaroo Music & Art Fesztiválon, majd a londoni Hyde Parkban adtak fergeteges koncertet karrierjük legnagyobb fellépésén 65.000 néző előtt (melyre percek alatt kelt el minden jegy), július óta pedig Észak-Amerikában turnéznak egészen szeptember 23-ig. Két héten belül a csapat headliner lesz az Outside Lands Music & Arts fesztiválon San Franciscoban a legendás Golden Gate Parkban.

Az első kislemezdal várhatóan szeptember elején érkezik a rádiókhoz.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó Nagy János

Ripoff Raskolnikov zenéje és világa sem illeszthető be a megszokott keretek közé.

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.