Wolf Kati: Vár a holnap

Mától kapható a boltokban Wolf Katinak, az első X-Faktor népszerű énekesnőjének vadonatúj stúdióalbuma, a Vár a holnap.

Wolf Kati régi álma vált valóra új stúdióalbumának elkészítésével. 2011 Legjobb hazai női előadójának megválasztott énekesnő számára az elmúlt év nagyon mozgalmasnak bizonyult. Az X-Faktor gyönyörű díváját egy ország bíztatta, amikor kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra, amelynek döntőse lett. A Szerelem, miért múlsz? című dala hihetetlen népszerűségre tett szert, amelynek az Eurovízióra készült változatát What About My Dreams? címmel Európa szerte szerette meg a közönség.

Az albumon címadó dala, a Vár a holnap néhány hete debütált és a rég várt folytatás azonnal a rádiók kedvencévé vált. A dalhoz készült videoklipet a napokban már láthatja a közönség.

2011. október 25. 17:27 - Wolf Kati: Vár a holnap ©Wolf Kati: Vár a holnap
Wolf Kati: Vár a holnap

Az énekesnő óriási lendülettel, fáradhatatlanul dolgozott új lemezanyagán és a végeredmény is bizonytíja: nem hiába! Fantasztikus dalok születtek és Kati ismét csodálatosan énekel. Új albumára 16 felvétel került fel. Vadonatúj szerzemények mellett megtalálható a From Sarah With Love című jól ismert dal feldolgozása valamint a kihagyhatatlan Szerelem, miért múlsz? című első saját dal, és a What About My Dreams? Euroviziós változata. Az új rádiós sláger, a Vár a holnap a lemez második dala, melynek dallamára készült a Life Goes On című felvétel, angol szöveggel. A lemezt bónusz felvételként a Szerelem, miért múlsz? DJ Dominique remixe zárja.

A zeneszerzők között megtalálhatjuk a Rakonczai Viktor - Rácz Gergő szerzőpárost, Szűcs Norbertet, Dajka Krisztiánt és Nemes Csabát, valamint a fiatal zeneszerzőt Sztevanovity Krisztiánt (művésznevén Symbien) és természetesen Kati édesapja, Wolf Péter is írt három dalt (melyből egynek a szövegét is ő jegyzi) a lemezre. A dalokhoz a szövegeket Czutor Zoltán, Geszti Péter, Johnny K. Palmer, Janky Balázs, Miklós Tibor, Mozsik Imre, Szente Vajk, Szűcs Norbert és Sztevanovity Dusán írták.

„Öröm volt elkészíteni ezt a lemezt, hiszen mindegyik dalát nagyon erősnek érzem. Sokszínű albumot készítettünk, büszke vagyok arra, hogy rengeteg tehetséges és elismert alkotóval dolgozhattam együtt. Az album megkoronázása a november 20-i lemezbemutató nagykoncertem lesz Budapesten a RaM Colosseumban, mellyel egy nagy álmom fog teljesülni.” – Wolf Kati