2017. december 13. - szerda

Wolf Kati - Life goes on

Kinyomtatom...

Megérkezett Wolf Kati „Vár a holnap” című dalának angol nyelvű változata és annak videoklipje is!

A 2011-es Eurovíziós Dalfesztivál népszerű döntőse egész Európa-szerte lett ismert „What about my dreams?” című dalával. A 2011-es év rengeteg kihívást és elismerést hozott a bájos énekesnőnek, akinek sokáig kellett várnia, hogy új dalát végre bemutathassa a közönségnek.

„A Szerelem, miért múlsz?/What about my dreams? című dalomat szerencsére nagyon szerette a közönség és a rádiók is, viszont így várnunk kellett az új dal bemutatására. A szerzőkkel szerettünk volna egy olyan dalt, aminek a gondolata még az Eurovíziós Dalfesztiválon megélt élmények hatására fogant, amit az ottani, nagy amplitúdójú érzések inspiráltak, és ami ugyanakkor már a jövőbe is tekint . Így született meg a Life goes on, amelyben szintén nagyokat lehet énekelni és amelyhez videoklip is készült!” – nyilatkozta Kati az új dalról.

A Life goes on című dal zeneszerzői: Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, szövegírója Mozsik Imre.

Wolf Kati a közelmúltban készítette el új rádiós slágeréhez videoklipjét! A "Vár a holnap" című klip egyik legmeghatározóbb helyszíne a SkyCourt, a Liszt Ferenc repülőtér luxusterminálja, ahol elsőként engedélyeztek ilyen nagy volumenű forgatást. A közel 30 fős stáb a gépindulásokra való tekintettel éjszaka kezdett el forgatni, a felvételek egészen hajnalig tartottak. Bár a több helyszínen játszódó videoklip 18 órás forgatási napja kimerítő volt az egész stáb számára, mégis nagyon jó hangulatban telt a video készítése. A videoklip angol nyelven is elkészült ”Life goes on” címmel.

„A videoklip, melyet látványos helyszíneken forgattunk egy párkapcsolat hétköznapjairól is szól, annak minden érzését megjelenítve: a vágyódást, a kétségeket, boldogságot. Én azért is szeretem nagyon ezt a klipet, mert olyan mint egy film, gyönyörűek a képek és izgalmas kaland volt kicsit kipróbálni magam a „vásznon.” - nyilatkozta Wolf Kati.

www.wolfkati.hu

 

Még nem értékelted

jó szám de a klip valahogy nem az igazi

Wolf Kati szerintem az az énekesnő, aki akár külföldön is nagy karriert futhatna be. Csinos és a hangja is jó. Szerencsére jó számokat is írnak neki. Ám az eddig klipjei nem igazán eltaláltak.
Ez a mostani a 'Vár holnap sem' az igazi. Pedig az alpanyagok rendben vannak. Szépek a képek, a Ferihegyi, akarom mondani Liszt Ferenc repülőtér is baromi jól mutat. A mindenféle csillógó bútorral felszerelt luxuskéró is sokba kerül, de annyira giccses és izléstelen.Talán egyedül a "szuperszexi "pilótát cseréném le. A Quelle katalógusban voltak ilyen pasasok. A klip sztorija pedig annyira semmitmondó. Egy órával a szerelmem után rohanok a reptérre, mintha legalább az életem múlna rajta. A befejezés... az akordok egyértelműen ugyanazok mint a Malév dallama és olyan érzésem van mintha valami OTP reklámfilmet néznék.
Azért szurkolok Katinak mert szerintem simán lehet belőle világsztár.

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Fotó Lugosi Péter

Egymillió látogató és egy boldog autónyertes.

plakát

A Balaton Sound történetének legerősebb felhozatalát ígéri már a szervezők első bejelentése is.

Modern Art Orchestra

A Modern Art Orchestra karácsonyi koncertje.