Wolf Kati - Life goes on

Megérkezett Wolf Kati „Vár a holnap” című dalának angol nyelvű változata és annak videoklipje is!

A 2011-es Eurovíziós Dalfesztivál népszerű döntőse egész Európa-szerte lett ismert „What about my dreams?” című dalával. A 2011-es év rengeteg kihívást és elismerést hozott a bájos énekesnőnek, akinek sokáig kellett várnia, hogy új dalát végre bemutathassa a közönségnek.

„A Szerelem, miért múlsz?/What about my dreams? című dalomat szerencsére nagyon szerette a közönség és a rádiók is, viszont így várnunk kellett az új dal bemutatására. A szerzőkkel szerettünk volna egy olyan dalt, aminek a gondolata még az Eurovíziós Dalfesztiválon megélt élmények hatására fogant, amit az ottani, nagy amplitúdójú érzések inspiráltak, és ami ugyanakkor már a jövőbe is tekint . Így született meg a Life goes on, amelyben szintén nagyokat lehet énekelni és amelyhez videoklip is készült!” – nyilatkozta Kati az új dalról.

A Life goes on című dal zeneszerzői: Rakonczai Viktor és Rácz Gergő, szövegírója Mozsik Imre.

Wolf Kati a közelmúltban készítette el új rádiós slágeréhez videoklipjét! A "Vár a holnap" című klip egyik legmeghatározóbb helyszíne a SkyCourt, a Liszt Ferenc repülőtér luxusterminálja, ahol elsőként engedélyeztek ilyen nagy volumenű forgatást. A közel 30 fős stáb a gépindulásokra való tekintettel éjszaka kezdett el forgatni, a felvételek egészen hajnalig tartottak. Bár a több helyszínen játszódó videoklip 18 órás forgatási napja kimerítő volt az egész stáb számára, mégis nagyon jó hangulatban telt a video készítése. A videoklip angol nyelven is elkészült ”Life goes on” címmel.

„A videoklip, melyet látványos helyszíneken forgattunk egy párkapcsolat hétköznapjairól is szól, annak minden érzését megjelenítve: a vágyódást, a kétségeket, boldogságot. Én azért is szeretem nagyon ezt a klipet, mert olyan mint egy film, gyönyörűek a képek és izgalmas kaland volt kicsit kipróbálni magam a „vásznon.” - nyilatkozta Wolf Kati.

www.wolfkati.hu

 

Hozzászólások (1)

 • anon
  Anonymous (nem ellenőrzött)

  Wolf Kati szerintem az az énekesnő, aki akár külföldön is nagy karriert futhatna be. Csinos és a hangja is jó. Szerencsére jó számokat is írnak neki. Ám az eddig klipjei nem igazán eltaláltak.
  Ez a mostani a 'Vár holnap sem' az igazi. Pedig az alpanyagok rendben vannak. Szépek a képek, a Ferihegyi, akarom mondani Liszt Ferenc repülőtér is baromi jól mutat. A mindenféle csillógó bútorral felszerelt luxuskéró is sokba kerül, de annyira giccses és izléstelen.Talán egyedül a "szuperszexi "pilótát cseréném le. A Quelle katalógusban voltak ilyen pasasok. A klip sztorija pedig annyira semmitmondó. Egy órával a szerelmem után rohanok a reptérre, mintha legalább az életem múlna rajta. A befejezés... az akordok egyértelműen ugyanazok mint a Malév dallama és olyan érzésem van mintha valami OTP reklámfilmet néznék.
  Azért szurkolok Katinak mert szerintem simán lehet belőle világsztár.

  dec. 09, 2011