2017. december 17. - vasárnap

Írók Szanatóriuma - új rendezvény sorozat az Írók Boltjában

Kinyomtatom...

könyvNyugtatók helyett vegyen (be) szépirodalmat! Töltsön egy órát kedvenceivel! Relaxáljon keddenként délután 15 órakor a kortárs magyar irodalom legjobbjaival!

Az Írók Boltja délutáni új szalonja, ambuláns szanatóriuma a nyugalom szigetét próbálja meg a nyüzsgő nagyváros szivében megteremteni. A stressz, a szorongás, a napi gondok, a teljesítmény-kényszer, a káosz és a krízis ellenében egy óra nyugalmat, nívós semmittevést kínál az ellazulásra, leeresztésre alkalmas környezetben a legismertebb kortárs írók receptje, javaslata, instrukciói szerint. Az írók terápiás módszere roppant nagy szóródást, változatosságot mutat: lesz, aki vendéget, családtagot hoz magával az illető megnyugtató hatása, kisugárzása miatt; mások légzéstechnikát fognak tanítani, megint mások a buddhizmusról, még többen a rájuk pszichológiai, lelki értelemben a legnagyobb hatást gyakorló művekről, szerzőkről beszélnek majd. Ami közös mindegyik relax-délutánban, hogy az irodalomnak és a zenének minden alkalommal kulcs-szerepe lesz. Az író előadásában elhangzó saját, vagy másoktól vett szövegrészletek, valamint az általa választott zenék alapvetően meghatározzák majd a szeánszok karakterét, amikhez vásárlói kedvezmények, akciók és meglepetések kapcsolódnak.

Rendelési időpontok:
Németh Gábor 2012. február 21.
Györe Balázs 2012. március 6.
Nádasdy Ádám 2012. március 20.
Zeke Gyula 2012. április 3.
Borbély Szilárd 2012. április 17.
Kemény István 2012. május 8.
Győrffy Ákos 2012. május 22.
Takács Zsuzsa 2012. szeptember 4.
Parti Nagy Lajos 2012. szeptember 18.

Sorozatszerkesztő: Keresztury Tibor

 

 

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

John Lennon

Legendás beszélgetésekből adott ki interjúkötetet a Playboy.

Fotó: Rácz Attila

Évekre visszanyúló hagyománya van már annak, hogy a Békéscsabai Jókai Színház időről időre vendégül látja egy-egy előadásán a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által nevelt gyermekeket, az utazásukat is biztosítva.

borító

Megjelent Czanik Balázs új receptkönyve.