Bagoly és cica - országos premier

2014. június 28-án este a Kultkikötő és az Orlai Produkciós Iroda közös bemutatója a Kultkikötő Balatonföldvári Szabadtéri Színpadán: Bagoly és cica – komédia.

A Kultkikötő Halász Judit telt házas Csiribiri koncertjével kezdte idei színházi szezonját. Az esti, felnőtt színházi előadások sorát június 21-én a kortárs német dráma egyik legnagyobb tehetsége, Marius von Mayenburg szürreális darabja, „A csúnya" című fekete komédia indította Némedi Árpád rendezésében, a kaposvári Csiky Gergely Színház művészeinek (Takács Géza, Német Mónika, Gyuricza István és Szvath Tamás) előadásában.

Június 28-án Jordán Adél és Szabó Kimmel Tamás közreműködésével Bill Manhoff komédiája, a „Bagoly és cica” országos bemutatójával folytatódik a Kultkikötő programsorozata.

Bagoly és cica – komédia
Szereplők: Jordán Adél, Szabó Kimmel Tamás
Producer: Orlai Tibor
Rendező: Pelsőczy Réka
Felix ifjú író, aki a nagy áttörésre vár. Szakadatlanul dolgozik a nagy regényen, amely majd híressé teszi, ám a kiadók sorra visszautasítják őt. Doris, a magát modellnek valló fiatal nő a jég hátán is megél – illetve élne, ha hagynák. Ám az éjszaka közepén kiteszik a lakásából, ő pedig bekopog, hogy menedéket keressen Felixnél. Náluk ellentétesebb két embert nem hordott még a hátán a föld. Csupán egy percre van szükség, hogy egymás agyára menjenek. Ám mégis össze vannak kényszerülve egy pici garzonlakásba. Hát mindent megtesznek, hogy valahogy túléljék a helyzetet.

A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.
2014. június 28. (SZO) 20.30 | esőnap: június 29. (V) 20.30
Jegyinformáció: + 36 30 6655 989, és e-mailben.