2018. július 16. - hétfő

Rúzsa Magdi új dalát Petőfi Sándor Őrült című költeménye ihlette.

Kinyomtatom...
Rúzsa Magdi és Kiss Orsi

Az Ég és Föld Kiss Orsinál debütált október 19-én, Magdi a dal születéséről és az alkotótársakkal való kapcsolatáról is mesélt.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, aki egy tehetségkutató megnyerésével robbant be a köztudatba. Azóta egy pillanatra sem állt le: részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon, megjelent hat önálló albuma, koncertek sokaságát tudhatja maga mögött. Aprócska Blues című számával elnyerte a legjobb dalszerző díját, Szerelem című slágerét pedig a 2014-es év dalának választották.
Magdi elárulta, hogy az Ég és Föld a legkedvesebb felvételei közé tartozik.

„Nagyon sokat jelent számomra ez a dal, amelyet Petőfi Sándor sodró erejű Őrült című verse ihletett. Egy őszinte és mély pillanatomban született a szöveg, úgy éreztem akkor, hogy föntről jött.”– mesélte.” Fontos, hogy az ember találjon kapaszkodókat, bárhol, bármilyen helyzetbe is kerüljön - legyenek olyan momentumok az életében, amelyek biztatják, hogy menjen előre és sose adja fel.” – tette hozzá az énekesnő, akit a zene mellett mostanában a családalapítás is egyre inkább foglalkoztat: Kiss Orsinak korábban arról mesélt, hogy már megismerkedett azzal az emberrel, akire támaszkodhat, és aki élete társa lehet.

Az Ég és Föld társzerzője a Compact Discoból is ismert Begi, akivel már a Szerelem című sláger remixén is együtt dolgoztak. „Nagyon jól működő kapcsolat van közöttünk. Minden zenész életében kell, hogy legyenek kirándulások: nagyon bejön az a kicsit elektronikus világ, amit Begi becsempész egy-egy dalomba. Szeretem ezt a fajta zenét, koncerteken úgyis zúzunk, amennyit csak akarunk.” – mesélte Rúzsa Magdi.

Az énekesnővel a dalpremier kapcsán Kiss Orsi beszélgetett. „Pár héttel ezelőtt Rúzsa Magdi volt a hét sztárja a Class40-ben, már akkor nagyon sejtelmesen beszélt egy készülőben lévő dalról. Különleges megtiszteltetés számomra, hogy én mutathatom be az Ég és föld című dalt. A Class Magyarokban még soha nem debütált ekkora sztár. Annyit előre is elárulhatok, hogy újabb remekmű született.”

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Tom Cruise és Penélope Cruz zseniális thrillerével folytatódik a Paramount Nyári Mozi.

teljes_kepernyo_rogzitese_2018.07.15._150640.jpg

Akiknél talán csak Tom Waits játssza jobban a saját dalait.

plakát

2018. július 17-18. Balatonfüred, Kisfaludy Galéria.