Rúzsa Magdi új dalát Petőfi Sándor Őrült című költeménye ihlette.

Az Ég és Föld Kiss Orsinál debütált október 19-én, Magdi a dal születéséről és az alkotótársakkal való kapcsolatáról is mesélt.

Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, aki egy tehetségkutató megnyerésével robbant be a köztudatba. Azóta egy pillanatra sem állt le: részt vett az Eurovíziós Dalfesztiválon, megjelent hat önálló albuma, koncertek sokaságát tudhatja maga mögött. Aprócska Blues című számával elnyerte a legjobb dalszerző díját, Szerelem című slágerét pedig a 2014-es év dalának választották.
Magdi elárulta, hogy az Ég és Föld a legkedvesebb felvételei közé tartozik.

„Nagyon sokat jelent számomra ez a dal, amelyet Petőfi Sándor sodró erejű Őrült című verse ihletett. Egy őszinte és mély pillanatomban született a szöveg, úgy éreztem akkor, hogy föntről jött.”– mesélte.” Fontos, hogy az ember találjon kapaszkodókat, bárhol, bármilyen helyzetbe is kerüljön - legyenek olyan momentumok az életében, amelyek biztatják, hogy menjen előre és sose adja fel.” – tette hozzá az énekesnő, akit a zene mellett mostanában a családalapítás is egyre inkább foglalkoztat: Kiss Orsinak korábban arról mesélt, hogy már megismerkedett azzal az emberrel, akire támaszkodhat, és aki élete társa lehet.

Az Ég és Föld társzerzője a Compact Discoból is ismert Begi, akivel már a Szerelem című sláger remixén is együtt dolgoztak. „Nagyon jól működő kapcsolat van közöttünk. Minden zenész életében kell, hogy legyenek kirándulások: nagyon bejön az a kicsit elektronikus világ, amit Begi becsempész egy-egy dalomba. Szeretem ezt a fajta zenét, koncerteken úgyis zúzunk, amennyit csak akarunk.” – mesélte Rúzsa Magdi.

Az énekesnővel a dalpremier kapcsán Kiss Orsi beszélgetett. „Pár héttel ezelőtt Rúzsa Magdi volt a hét sztárja a Class40-ben, már akkor nagyon sejtelmesen beszélt egy készülőben lévő dalról. Különleges megtiszteltetés számomra, hogy én mutathatom be az Ég és föld című dalt. A Class Magyarokban még soha nem debütált ekkora sztár. Annyit előre is elárulhatok, hogy újabb remekmű született.”

Hirdetés