Robban a rock and roll!

Óriási robbantásra készül a Private Colt.

Bombariadó nélküli robbantásra készül az amerikai power rockban utazó, tehetséges fiúkból verbuválódott banda. A detonációt november 7-re tervezik a Városligeti fasorbeli BackStage Pub színpadán, ahol a hangulatos tűzijátékban sztártűzszerészek is vendégeskednek. A rock and roll dolga, hogy robbanjon, főképp, ha a gyújtózsinór végét hiteles zenei-szövegi mondanivalót tolmácsoló, hozzáértő muzsikusok tartják kézben.

A Private Colt zenekar, Juhász János „Elvisszel” a fronton, erőt, energiát sugárzó, ugyanakkor a dallamosságot sem nélkülöző egyéni előadásmódjával valóban képes földindulást előidézni. A betonkemény, AC/DC-s alapokon nyugvó, amerikai és angolszász klasszikus rock and roll és rhythm and blues opuszokon szocializálódott marcona kinézetű csapat hamar a közönség kedvencévé lett. A hatvanas évektől kezdve bejáratott, és azóta folyamatos fejlődésen keresztülment alapmuzsikát saját egyéniségükre szabva interpretálják, s kitűnő érzékkel jelenítik meg, örökítik át saját szerzeményeikben. Ugyanis az amerikai power magyar helytartói rászánták magukat első, bemutatkozó hangzó anyaguk elkészítésére.
A tehetséges fiatalokat tömörítő csapat gőzerővel dolgozik a stúdióban, hogy folyamatosan bővülő rajongó táboruk végre kézbe kaparinthassa a várva várt albumot. Juhász János szerzeményei elsősorban a dallamosságra, muzikalitásra, az igényes szövegi tartalomra, mondanivalóra helyezik a hangsúlyt. A hangszerelés már team-munka: a dalokban a nyers, feszes hangzás érvényesül. Az elmúlt időszakban végigjárták Budapest szinte valamennyi rock-klubját, de megfordultak néhány fesztiválon is. Ennek köszönhetően Juhász János (Elvis) énekes, Béres László (Mitch) és Bíró László (Chili) gitárosok, Szabó Bence (Ben Taylor) basszusgitáros, valamint Nagy Csaba (Ramon) dobos neve ismerősen csenghet a nagyközönség számára.

A csapat 2014. november 7-én a BackStage Pubban (Budapest, Városligeti fasor 44.) lemezbemutató koncertre készül, hogy több sztárvendég társaságában együtt ünnepeljék – a Nagy Októberi Szocialista Forradalom helyett - közös munkájuk eredményét. A meghívott vendégek között szerepel Kiss Endi Hooligans- dobos, Kékesi „Bajnok” László a P.Mobil egykori basszgitárosa, Áfonya a Sex Actionből és más neves muzsikusok.
A várhatóan fergeteges buli este 9 órakor indul.