Új üzletet nyit a Magenta.

Nagyszabású megnyitó az Árkádban.

A tavalyi Andrássy úti üzlet után itt a legújabb Magenta budapesti márkabolt, melynek az Árkád ad otthont. Az első emeleten nyílt vintage üzlet tele van meglepetésekkel. Kialakításában megtalálhatóak a loft elemek és a modern elemek egyaránt. A hangulatát tekintve klasszikus, finoman kidolgozott részletekkel teli, mely egyedi bájjal fűszerezi az összképet.

A Magenta nagyszabású megnyitóval ünnepli újonnan megnyílt, elragadó üzletét.
2015. március 26-án (csütörtökön) sok meglepetéssel és programmal készülnek a szervezők, hogy együtt csodálhassuk meg a legújabb tavaszi trendeket. A délután 5 órakor kezdődő rendezvényen Hungária pezsgővel és a rendkívül népszerű paleo étrend kiemelt ízeivel találkozhatnak az érdeklődők.

Az estet Festy, a már nemzetközileg is elismert divatblogger színesíti. A párizsi és milánói divathetekről hazatérve bevisz minket a divat kulisszái mögé, és a legújabb trendeket követő stílustanácsadására is számíthatnak az érdeklődők.
Az esemény alatt kivételes 20% kedvezménnyel lehet vásárolni a legújabb tavaszi darabokból és egy, kizárólag a rendezvényen megvásárolható exkluzív kollekció is kapható lesz!

Továbbá egy szerencsés vendég értékes nyereményben is részesül.

Március 26-án, csütörtökön 17:00-tól 22:00-ig az év első Magenta buliján várnak mindenkit a szervezők, ahol a jó hangulatról Dave Jr. és további különleges meglepetések gondoskodnak. 
Magenta Árkád ünnepélyes megnyitó: 2015. március 26. 17:00-18:00
1106 Budapest, Örs Vezér tere, Árkád üzletház, első emelet, Magenta üzlet.