2018. december 19. - szerda

Új üzletet nyit a Magenta.

Kinyomtatom...
Magenta Árkád

Nagyszabású megnyitó az Árkádban.

A tavalyi Andrássy úti üzlet után itt a legújabb Magenta budapesti márkabolt, melynek az Árkád ad otthont. Az első emeleten nyílt vintage üzlet tele van meglepetésekkel. Kialakításában megtalálhatóak a loft elemek és a modern elemek egyaránt. A hangulatát tekintve klasszikus, finoman kidolgozott részletekkel teli, mely egyedi bájjal fűszerezi az összképet.

A Magenta nagyszabású megnyitóval ünnepli újonnan megnyílt, elragadó üzletét.
2015. március 26-án (csütörtökön) sok meglepetéssel és programmal készülnek a szervezők, hogy együtt csodálhassuk meg a legújabb tavaszi trendeket. A délután 5 órakor kezdődő rendezvényen Hungária pezsgővel és a rendkívül népszerű paleo étrend kiemelt ízeivel találkozhatnak az érdeklődők.

Az estet Festy, a már nemzetközileg is elismert divatblogger színesíti. A párizsi és milánói divathetekről hazatérve bevisz minket a divat kulisszái mögé, és a legújabb trendeket követő stílustanácsadására is számíthatnak az érdeklődők.
Az esemény alatt kivételes 20% kedvezménnyel lehet vásárolni a legújabb tavaszi darabokból és egy, kizárólag a rendezvényen megvásárolható exkluzív kollekció is kapható lesz!

Továbbá egy szerencsés vendég értékes nyereményben is részesül.

Március 26-án, csütörtökön 17:00-tól 22:00-ig az év első Magenta buliján várnak mindenkit a szervezők, ahol a jó hangulatról Dave Jr. és további különleges meglepetések gondoskodnak. 
Magenta Árkád ünnepélyes megnyitó: 2015. március 26. 17:00-18:00
1106 Budapest, Örs Vezér tere, Árkád üzletház, első emelet, Magenta üzlet.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre világszerte visszatér a mozikba.

Csíksomlyói passió

Egy színházi előadás zarándokútja.

jelenet

Eisemann Mihály - Zágon István - Nóti Károly zenés vígjátéka - premier december 15-én.