2018. július 16. - hétfő

TAP FACTORY: világhírű ritmus- és táncshow Magyarországon.

Kinyomtatom...
TAP FACTORY jelenet

Pécs, Veszprém és Budapest állomásokon mutatkozik be először hazánkban a lélegzetelállítóan látványos TAP FACTORY produkció.

Az indusztriális látványvilágot tükröző, rendkívül humoros előadásban nyolc férfi hordókon, autó felniken, közlekedési táblákon, „városi dobokon” diktálja a lüktető ritmust, ami hol erőteljesebben, hol könnyedebben kíséri a sztepp, az akrobatika és a tánc különleges kombinációjából álló műsort.

Április 13-án a pécsi Kodály Központban, 14-én a veszprémi Arénában, és 19-én – egymást követően kétszer – a Budapest Kongresszusi Központban mutatkozik be a világ egyik legizgalmasabb és leglátványosabb zenés, táncos, akrobatikus ritmuskavalkád-show-ja, a TAP FACTORY. Aki szereti a STOMP-ot, a Lord of the Dance-t és a Cirque du Soleil-t, illetve kíváncsi arra, hogy milyen lehet mindez összegyúrva és újragondolva, az biztos nem fog csalódni az előadásban. A hip-hop és az új cirkusz elemeit élőzenével vegyítő előadás producere, Patrice Marques nevéhez olyan show-k fűződnek, mint a Stomp vagy David Copperfield produkciói.

A világkörüli turné részeként hazánkba látogató, többszörösen díjnyertes produkciót pedig az a Vincent Pausanias hívta életre, aki számos szenvedélyes és nagy sikert aratott tapdance előadás koreográfusa és rendezője. És ha ez még nem lenne elég garancia a felhőtlen szórakozásra, az előadás táncosai is rátesznek egy lapáttal. A világ legkülönbözőbb részeiről érkező csapattagok között több világbajnok sztepptáncos – köztük Gilles Guenat és Jeremie Champagne -, urban dance és capoeira táncosok, kubai és afrikai ütősök és francia cirkuszi akrobaták is vannak, akik felléptek már a világ szinte összes ismertebb színpadán.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Cindarella jelenet

Az ExperiDance legújabb szuperprodukciója a Cinderella 2018. július 21-én a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán látható.

Erwin Schrott

Zenei kuriózum és gálasorozat a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

plakát

A zsűridíjak mellett a nézők online közönségszavazás keretében dönthetnek a legjobb előadásról július 16-ig a Szabad Tér Színház honlapján.