Május 13-án 19 órakor Török Ádám és a Mini a Városligeti Sörsátorban

Egész nyáron megújult programokkal várja látogatóit a Városligeti Sörsátor.

A több mint negyedszázados hagyományokra visszatekintő Városligeti Sörsátor (1146 Budapest, Városligeti krt. 1.) idén is változatos programokkal, minőségi vendéglátással várja régi és új látogatóit. Az eddig megszokott zenei kínálat mellett olyan emblematikus formációk is színpadra lépnek, mint a magyar progresszív rock jeles képviselője az ős-Mini zenekar, vagy a lassan ötvenedik évét taposó P.Mobil, aki nyári klubját is itt nyitotta meg.

A főszezon május 1-ével indult, és egészen október 1-ig dübörög majd a Vajdahunyad vár tőszomszédságában.

Török Ádám, aki 1969 óta „üzemeltet” különböző összetételű Mini-zenekarokat, a negyven éves jubileumra, 2011-ben életre hívta a legendás „ős”-formációt. Az állandó szerzőtárs és kiváló billentyűs Papp Gyula mellett Nagy István basszusozik, Németh „Nemecsek” Tamás kezeli - és fújja (igen, a saját találmánya!) a dobokat. A korai Mini-darabok, kiegészítve a 2013-ban rögzített Vissza a városba, a Találkozások Béla bácsival, valamint az új szerzemény, Emlékút a Balladafolyón tételeivel az év elején látott napvilágot a Grund Records kiadó gondozásában. Az Emlékút a Balladafolyón album lemezbemutató turnéja előreláthatólag májustól szeptemberig tart.

Ennek keretében a kis együttes ellátogat Kunszigetre, Balatonszepezdre, Esztergomba és Nagytéténybe is. Emellett a fővárosban is sor kerül két megméretésre: augusztus 19-én a Sörsátorban ünneplik Nagy István basszusgitáros 70. születésnapját.