Schuster Lóránt: Kaptafa

Megjelent Schuster Lóránt önéletrajzi könyve, a Kaptafa.

A P. Mobil Főnöke olyan kötettel jelentkezett, amit nem csak a zenekar rajongói, hanem mindenki bátran lapozgathat, aki kíváncsi a történelmi és történeti összefüggésekre a korról, amelyben éltünk és élünk, a rockzenéről és környezetéről, a mindenkori kultúrpolitikáról, barátokról, társakról, ellenfelekről és ellenségekről.

A sokszor komoly, másutt vidám, történeteket is mesélő 300 oldalas írásból kirajzolódik a magyar rockzene egyik leghitelesebb egyéniségének valódi képe, hiszen egy önéletrajz olyan intimitásokat, addig megőrzött titkokat hoz felszínre, amiről máskor, máshol eddig soha nem beszélt a szerző. A könyv stílusteremtő műfaja: kocsmai beszélgetések, hiszen a fontos gondolatok mindig asztal mellett születnek.

Schuster Lórántról eddig is köztudott volt, hogy egyenes, kemény ember, aki mindig vállalja a szavait és annak következményeit. A Kaptafa című kötetében kiírta magából mindazt, amit magáról, az őt körülvevő világról, a rockzenéről és az abban tevékenykedő kollégákról tapasztalt és gondol. Ám itt még nincs vége: a Kaptafa című facebook-oldalon várja a visszajelzéseket, kérdéseket, észrevételeket és a történet, mint az Örökmozgó, gördül tovább.

A Kaptafa című könyv megrendelhető a rockdiszkont.hu oldalon vagy a kaptafa.schuster@gmail.com e-mail címen személyes átvétellel vagy postai küldeményként.