December 3-án veszi kezdetét a Budapest Debut Film Forum (BDFF). A négynapos eseménysorozat célja, hogy az elsőfilmes rendezők és producerek bemutathassák projektjeiket, és tapasztalatokat cserélhessenek az európai, elsősorban a visegrádi régióból érkező kollégáikkal. A BDFF helyszíne a JCC Budapest – Bálint Ház lesz.
Ritka pillanat helyszíne volt a Costes Downtown.
Majd’ 100 mesterszakács szerte a világból, a Bocuse d’Or eddigi nyertesei és az idei versenyzők, köztük több tucatnyi Michelin–csillagos séf vacsorázott a nemrég csillagot kapott belvárosi étteremben.
A Vigyázó Ferenc utcai Costes Downtow étterem volt a minap a nemzetközi gasztroélet epicentruma: Magyarország legfrissebb Michelin-csillagot kapott étterme adta a díszvacsorát a Bocuse d’Or Europe Budapesten rendezett versenye alkalmából.
A meghívottak közt ott voltak a verseny eddigi nyertesei, valamit az idei verseny résztvevői, tulajdonképpen a nemzetközi kulinária legjobbjai, hogy csak néhány nevet említsünk: Serge Vieira, Rasmus Kofoed, Régis Marcon, Patrik Jaros, Léa Linster, Jonas Lundgren, Philip Tessier vagy Gert Jan Raven.
Ekkora Michelin dömpinget ritkán lehet látni egy helyen.