Idén is kiosztották könnyű- és komolyzenei kategóriákban az Artisjus-díjakat: összesen tizenegy zeneszerző, szövegíró, valamint alkotói közösség munkáját ismerték el. Geszti Péter életműdíjat kapott, a többi könnyűzenei kategóriában Tóth Szabolcs, Lombos Márton, a 4S Street, Hegedűs Józsi, Oláh Krisztián vehették át a díjat május 12-én a Magyar Zene Házában.

Ritka pillanat helyszíne volt a Costes Downtown.
Majd’ 100 mesterszakács szerte a világból, a Bocuse d’Or eddigi nyertesei és az idei versenyzők, köztük több tucatnyi Michelin–csillagos séf vacsorázott a nemrég csillagot kapott belvárosi étteremben.
A Vigyázó Ferenc utcai Costes Downtow étterem volt a minap a nemzetközi gasztroélet epicentruma: Magyarország legfrissebb Michelin-csillagot kapott étterme adta a díszvacsorát a Bocuse d’Or Europe Budapesten rendezett versenye alkalmából.
A meghívottak közt ott voltak a verseny eddigi nyertesei, valamit az idei verseny résztvevői, tulajdonképpen a nemzetközi kulinária legjobbjai, hogy csak néhány nevet említsünk: Serge Vieira, Rasmus Kofoed, Régis Marcon, Patrik Jaros, Léa Linster, Jonas Lundgren, Philip Tessier vagy Gert Jan Raven.
Ekkora Michelin dömpinget ritkán lehet látni egy helyen.