2018. december 9. - vasárnap

Challange Day! – valóban a Kihívás napja

Kinyomtatom...
illusztráció

Világszám a Nagycirkusz porondján!

Május 25-től a Vízi cirkusz – Atlantisz gyermekei című program valamennyi 15 órakor kezdődő előadásában, a manézsban a nézők igazi világszámot láthatnak: Peshkov Vasily és Polupoltinnykh Anastasiia a cirkuszvilág egyik legritkábban bemutatott trükkjével, egy úgynevezett perzs számmal bővítették produkciójukat, amelyben a hatvanhárom éves artista a szájában tartott rúd végén kézen álló fiatal partnernőjét viszi át a magasban kifeszített drótkötélen!

Ezen a napon a próbatételekre vállalkozó közönség a különféle artistaeszközökön maga is vizsgáztathatja bátorságát. A napi kínálat: a drótköteles „séta”, az ügyességre és az emberi leleményre építő feladatok az egymásra utaltság, a kölcsönös bizalom üzenetét hordozzák magukban.

2016. május 25. (szerda) – a korábban kiadottaktól eltérően már 14:00 órától!
Bp. XIV. ker. Állatkerti krt. 12/a – a Fővárosi Nagycirkusz előtt

Ön tudja-e, hogy
•a Fővárosi Nagycirkusz termékeny légkörében Peshkov Vasilynak és Polupoltinnykh Anastasiiának mindössze egy hónapra volt szüksége az egyik legveszélyesebb – a világon napjainkban egyedülálló – cirkuszi „perzs” szám betanulásához.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Visszatér a Gregorian Budapestre a középkor & hagyományos & modern dalok fúziójával!

plakát

2018. december 11-én, a Filmklub következő egyszeri vetítésének alkalmából.

borító

Az Álomgyár Kiadó nyári sikerkönyve, A szerelem egyenlete elnyerte a világviszonylatban legismertebb és legrangosabb könyves oldal, a Goodreads.com első díját romantikus kategóriában.