Magic Night – Jön a nagy illuzionista show

Szuperlátványos éjszakai illuzionista show a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Egy Magyarországon egyedülálló műfajú, látványos magic show világpremierrel folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál nagysikerű programsorozata. Augusztus 12-én és 13-án négy világhírű illuzionista érkezik Budapestre, hogy lélegzetelállító mutatványaikkal elkápráztassák a Margitszigeti Szabadtéri Színpad közönségét. A 22 órakor kezdődő attrakció a varázslat és borzongás világába vezet bennünket. Az előadás 18 éven aluliaknak nem ajánlott!

A tavalyi éjszakai revücirkusz sikere után az idei évben egy szuperlátványos Magic Night show-val várják a műfaj szerelmeseit 2016. augusztus 12-én és 13-án a Margitszigeten. Az illúzió és a mágia jegyében összeállított, egyedi produkcióban világhírű illuzionisták lépnek színre elbűvölő lányok és egy sármos konferanszié társaságában. A szemfényvesztés mesterei Magyarországon még soha nem látott, hihetetlen attrakciókkal és izgalommal töltik meg a nyári éjszakát.
Európa legfiatalabb világklasszis illuzionistája, a francia Vincent Vignaud a legkülönbözőbb módokon lépked könnyedén az élet és a halál közötti csalóka mezsgyén. A 2015-ös Merlin-díjas David Climent hamisítatlan spanyol sármjával és mediterrán temperamentumával bolondítja meg látványos lézershow-val átszőtt bűvészszámait. A holland Christian Farla három évtizedes tapasztalattal, számos nemzetközi díjjal és többezer fellépéssel a háta mögött érkezik a Margitszigetre, ahol szabadulóművészként és illuzionistaként is bemutatkozik a magyar közönségnek. A külföldi világsztárok mellett a magyar bűvészvilág nemzetközi hírű művésze, Nagy Molnár Dávid is bemutatkozik klasszikus mutatványaival. A műsor házigazdája, Kolovratnik Krisztián kalauzol bennünket a varázslat világában – ahol a lehetetlen lehetségessé válik!
Fellépők:
David Climent (E)
Christian Farla (NL)
Vincent Vignaud (FR)
Nagy Molnár Dávid (H)
Konferanszié: Kolovratnik Krisztián
Koreográfus: Nádasdy András, Koreográfus asszisztens: Bujtor Xénia
Zene: Weisz Nándor, Színpadkép: Szolga István
Videotechnika: Visual Power, Szöveg: Falaky Zsolt
Produkciós asszisztens: Dancsecs Ildikó, Szakmai konzultáns: Zsilák György
Producer: Bán Teodóra
A Szabad Tér Színház produkciója.

A 22 órakor kezdődő éjszakai show-t csak 18 éven felülieknek ajánlják. Az kezdéshez igazított MAHART színházi hajójárat ezen az estén is közlekedik: indulás 20.45-kor a Vigadó tér 5. kikötőjéből, 20.55 Batthyány tér (1), 21.10 Szent István park (3), érkezés 21.20-kor a Szabad Tér Színház saját kikötőjébe, előadás után 20 perccel ugyaninnen indulás vissza. A 6x6 Taxi kiemelt autói háztól házig szállítják a vendégeket, a kijutáshoz érdemes előre megrendelni a taxit a 06-1/666-6666-os számon, előadás után a szabad autók folyamatosan szállítják el a vendégeket a színpad bejárata előli diszpécser állomásról. A 26-os busz módosított útvonalán, az Árpád híd M és a Szabad Tér Színház bejárata között a BKK sűríti járatait az előadás előtt, a különjáratok 22.50 után a Nyugati pályaudvarig közlekednek, az Árpád híd irányába.

Háztól házig a margitszigeti előadásokra a 6x6 Taxival
A Szabad Tér Színház értesíti vendégeit, hogy 2016. augusztus 27-ig a Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásainak napján (augusztus 12., 13., 20., 25., 27., illetve az esőnapokon) a 6x6 Taxi kiemelt autói háztól házig, azaz a Szabadtéri Színpad bejáratáig szállítják az utasokat.
A megnövekedett érdeklődésre való tekintettel a szolgáltató javasolja, hogy a zavartalan közlekedés érdekében a taxit a kijutáshoz előre rendeljék meg az alábbi telefonszámon: + 36 1 666-6666.
Az előadás végén a színház előtti diszpécser állomásra folyamatosan érkeznek a szabad autók, amelyek az érkezés sorrendjében szállítják haza az utasokat.
Ezáltal bővült a Budapesti Nyári Fesztivál kényelmi szolgáltatásainak köre, amellyel a szervezők a nézők közlekedését kívánják segíteni, különös tekintettel a 26-os busz forgalmi rendjének megváltozására.
Bővebb információ: www.szabadter.hu