Határtalan szerelem

Christopher Papakaliatis filmje.

A mai Görögországban játszódó Határtalan szerelem három különálló történetben mesél egy-egy külföldi és görög szerelméről. Mindegyik sztoriban egy másik nemzedék lesz szerelmes egy olyan időszakban, amikor egész Dél-Európát súlyos társadalmi-gazdasági válság rengeti meg, ám a szálak végül összefutnak, és együttesen váltanak ki rendkívüli érzelmi hatást a film minden nézőjéből. A Határtalan szerelem ékes bizonyíték arra, hogy lehet akármilyen küz-delmes az emberek élete, nézhetnek szembe bármekkora nehézségekkel, az igazság, a szépség és az emberség ekkor sem pusztul el, és a szerelem a legsötétebb órákban is virágozhat.

A Határtalan szerelem az ünnepelt író-rendező, Christopher Papakaliatis második nagyjáték-filmje az Oscar®-díjas J.K. Simmons, Osvárt Andrea, saját maga és mások főszereplésével.

A Határtalan szerelem új rekordot döntött Görögországban: a bemutató hónapjában, 2015 decemberében több mint félmillióan váltottak rá jegyet, és a kb. négymillió dolláros bevétel nemcsak a legjobb eredmény 2009 óta, de a film ezzel a tavalyi év végének olyan várva-várt megaprodukcióit is bőven maga mögé utasította, mint a Star Wars: Az ébredő Erő és a 007 Spectre – A Fantom visszatér.

Szereplők:
J.K. Simmons, Christopher Papakaliatis, Osvárt Andrea, Marja Kavogjáni, Minász Hadziszávasz, Tawfeek Barhom, Níki Vakáli,
Írta és rendezte: Christopher Papakaliatis
Fényképezte: Jánisz Drakularakosz
Zeneszerző: Kostas Christides