2018. június 20. - szerda

Itt a Fran Palermo első klipje

Kinyomtatom...
Fritz Rock fotó

A Fran Palermo a hihetetlenül mozgalmas 2016-ot december 29-én az Ötkertben zárja.

Régóta váratott magára, most azonban elkészült a Fran Palermo legelső klipje, mely a Fritz Rock című számhoz forgott.

A Fritz Rock klipje – csak úgy, mint a szám is – egy igazi pörgős darab lett, ahol a főszereplő kisfiú mellett Henri is feltűnik a város legkülönfélébb pontjain. A dogma filmekhez hasonló videót Szabó Áron rendezte, aki így kommentálja a klipet: „Szimbolikus történet egy kisfiúról, aki  reggel táskába pakolja az emlékeit, hogy a folyóba dobva megszabaduljon tőlük.” Persze, az emlékek hátrahagyása nem is olyan könnyű, ahogy az a klipből is kiderül.

A most bemutatott videó a jungle rock and roll csapat legelső klipje, amely a májusban megjelent Razzle Dazzle c. nagylemez dalához készült. A klipet Gyarmati Lili vágta, a kellékekért és berendezésekért Pócsik Lilla és Richard Illés, a stylingért Boncsér Szofi felelt. Köszönet illeti a Prop Club The Movie Company-t, az Amego Filmet, Jakab Pétert és Kósa Pétert.

A Fran Palermo a december 29-ei Ötkert után, az újévet az Eurosonic fesztivállal és egy különleges MÜPA-s koncerttel nyitják majd.
Fran Palermo preNyE koncert
2016. december 29. 19:00
Ötkert

Belépő: elővételben 1200Ft, helyszínen 1600Ft

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

20 éves születésnap

Minden várakozást felülmúlóan növelte árbevételét a Praktiker 2017-ben.

Zsuffa Zsanna Lídia - kócsag

A 300 m2-nél valamivel nagyobb alkotás a XI. Bertalan Lajos utca 16. szám alatt található társasház tűzfalára került fel, tervezője Zsuffa Zsanna Lídia.

Cloverfield Lane 10

A Cloverfield Lane 10 a Paramount Nyári Mozi következő filmje!