Mi tetszik a magyaroknak?

A tavaly debütáló Kiflee filmértékelő applikáció immár iOS rendszeren is elérhető.

Néhány hónap alatt 385.000 filmes szavazatot adtak le a rajongók, ez pedig az új platform belépésével ugrásszerűen fog tovább nőni. De vajon mely filmekre keresnek leginkább az emberek?
Már nem csak az Android-használók élvezhetik a legújabb magyar fejlesztésű alkalmazást, ugyanis a Kiflee már az AppStore-ból is letölthető. Ráadásul további funkciókkal bővült: a barátok menüpont is helyet kapott benne, itt az applikációt használó facebook ismerőseinket láthatjuk. Új fejlesztés még a feketelista, ide lehet rakni azokat a filmeket, amiket tuti nem akarunk látni. Ennek ellenpólusaként működik a watchlist, ahova azokat tudjuk elmenteni, amiket majd a későbbiekben akarunk megnézni.

Ezeken kívül is bőven vannak terveik a Kiflee-srácoknak.
Terveznek egy új funkciót arra az esetre, ha olyan filmmel szemezünk, amit még nem forgalmaznak, az applikáció pedig értesítést küld, ha már vetítik a mozik. Rövidesen érkezik a szűrő, ahol kategóriákra és évszámokra is kereshetünk, és sokan várhatják a multi-player funkciót, ami akkor jön jól, ha többen néznénk meg egy filmet, de nem akar összejönni a konszenzus.

De vajon mely filmeket értékeltek ezidáig a legtöbben?
Listavezető a Csillagok között, ebben nagy meglepetés nincs, ugyanis 2014 egyik legsikeresebb filmje volt, illetve két Leonardo DiCaprio főszereplésével készült alkotás is bekerült, az Eredet és A Wall Street farkasa.
A legjobbra értékelt filmeknél olyan klasszikusok kerültek a top 10-be, mint az Életrevalók, a Ponyvaregény, vagy a Forrest Gump. Az is látszik, hogy Tom Hanks-et nagyon kedveli a magyar filmközösség, illetve egyetlen sorozatként bekerült a legjobbnak értékeltek közé Az Elit alakulat.

A 10 legtöbbet értékelt film:
1. Csillagok között
2. Deadpool
3. Eredet
4. Mad Max - A harag útján
5. Amerika kapitány - Polgárháború
6. Suicide Squad - Öngyilkos osztag
7. Jurassic World
8. Mentőexpedíció
9. A galaxis őrzői
10. A Wall Street farkasa

A 10 legjobbra értékelt film:
1. A remény rabjai
2. Az elit alakulat (filmsorozat)
3. Harcosok klubja
4. Életrevalók
5. A Vasember
6. Hetedik
7. A Keresztapa
8. Forrest Gump
9. Ponyvaregény
10. Halálsoron
Az alkalmazás letölthető a App Store-ból és a Google Play áruházból is.

Hirdetés