Odett koncert március 14-én

A különleges hangú és karakterű énekesnő először Gyulán.

Odett szemtelenül fiatalon, érettségiző kislányként robbant be a magyar popéletbe. A mai napig az egyik legkarakteresebb, legfigyelemreméltóbb és legnépszerűbb fiatal hazai női előadó.

Megnyerő személyiség, szabad szellem, egyedi hangú és karakterű énekesnő, profi előadói képességekkel megáldva. Arra született, hogy diktálja a divatot, kiváló szerzőkkel, zenészekkel közreműködve építi szólókarrierjét és szemtelenül fiatalon már jelentős sikereket ért el. 2013-ban Fonogram díjat kapott “Hanyatt, Homlok, Egyenes” című nagylemezéért, melyen olyan országosan ismert rádióslágerek hallhatóak, mint a “Hanyatt” és a “Van az a pillanat”. Csillagtérkép című nagylemeze talán az eddigi legérettebb munkája, az erről kimásolt “Egy lépés” című dal a 2014-es nyár egyik legjátszottabb slágere a Petőfi Rádióban. Annak az évnek a fénypontja számára azonban mégiscsak az volt, hogy születésnapját Blondie előtt játszva ünnepelte a Papp László Sportarénában.

Első Művészetek Palotája-beli fellépése is átütő és egyedi volt,  dalai különleges hangszerelésben – vendégekkel, gyerekkórussal, vonósnégyessel kiegészülve különleges, XXI. századi, látványos multimédia show keretein belül csendültek fel a Fesztiválszínház falai között.

Március 14. Kedd, 19:00 óra – Gyula, Kamaraterem
Zenekar tagjai:
Polgár Odett – ének
Polgár Péter – gitár
Papp Csaba – dob
Takács Rajmund – basszusgitár
Roza Tamás – szintetizátor

2016-os legsikeresebb dala, az “Ébredj rám!” az egész országnak a reggelt jelentette – rádiós szignállá lépett elő, valamint a 2016-os Sziget himnuszát is Odett jegyzi szerzőként és előadóként is.

Hirdetés