2018. február 23. - péntek

DreherFeszt – idén is ott a helyed

Kinyomtatom...
plakát

A DreherFeszt különleges hangulatáról idén sem kell lemondanod!

Betekinthetsz a sörgyár falai mögé, számos romkocsmában megkóstolhatod a sörmesterek csak erre a napra fejlesztett sörspecialitásait, meglátogathatod a kultikus Főzőházat vagy akár magadnak csapolhatod a sört, miközben a legnépszerűbb fesztiválbandák – mint a Punnany Massif, a Cloud 9+ és az Intim Torna Illegál – bulijain, valamint feltörekvő tehetségek kisszínpados koncertjein és Dj-partikon gyűjthetsz felejthetetlen élményeket.

Az immár negyedszer megrendezett sörgyárfesztivál szeptember 2-án ismét várja a jó zene és a jó sörök kedvelőit.
Programok:
18:00 Cloud 9+ koncert
20:00 Punnany Massif koncert
22:00 Intim Torna lllegál koncert
12:45–18:00 Főzőház túra

Dreher Sörgyárak (1106, Budapest, Jászberényi út 7-11.)
2017. szeptember 2., szombat: 12:00–02:00
A rendezvény ideje alatt 30 percenként ingyenes buszjáratok közlekednek az Örs vezér tere és a fesztivál között.
A belépőjegyek a készlet erejéig elővételben augusztus 27-ig 1990 Ft-ért, utána és a helyszínen 2500 Ft-ért vásárolhatók meg. (Minden belépőjegy egy korsó sörre /0,5 l/ szóló kupont tartalmaz.)

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

díjátadó

A többszörös fesztiváldíjas artistaművészt, ifj. Simet Lászlót és csapatát Arany- és különdíjjal jutalmazták a The Astronauts című számukért a XI. Albacete Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

plakát

Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további több mint 20 fellépőt az idei felhozatalból.

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.