Új karakterekkel bővült az Egynyári kaland harmadik évada

Az MTVA és a Megafilm Service közös, ifjúsági témájú sorozata – melynek első két évadát a Duna Televízión láthatták a nézők – új karakterekkel bővült.

A már ismert főszereplők, Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Walters Lili, Király Dániel mellé újak csatlakoztak. Piti Emőke, Enikőt, a szexi, gátlástalan, a külső adottságaival visszaélő lányt formálja meg, Ákos megszemélyesítője Fehér Balázs Benő, aki megszállottan hajszolja a lányokat, de érzelmileg senkit nem enged közel magához, Szalay Bence pedig Zsófi fiatal, jóképű, ambiciózus kollégáját, Dávidot játssza.

Az új szériában, kisebb szerepben Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor és Mihályfi Balázs is látható lesz. Az Egynyári kaland harmadik évadának forgatása június 15-én kezdődött Budapesten. A történet ezúttal is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül szövődik. A romantikus szálak mellett természetesen a családi kapcsolatok is tovább bonyolódnak, és a humor szintén fontos eleme marad a sorozatnak.
A széria epizódjainak helyszínei a Balaton, Budapest és Hévíz lesznek, utóbbi helyszínen egy teljes rész kerül majd rögzítésre. A forgatás szeptember elején fejeződik be.

A harmadik évad írócsapata Szabó Borbálával és Bárány Mártonnal bővült, vezető írója és vezető rendezője Zomborácz Virág, társrendezője Akar Péter.
A sorozat producere Kálomista Gábor, line-producere Helmeczy Dorottya.
Az Egynyári kaland harmadik évada jövőre lesz látható.