Plus Size Stílusbiblia – A külső-belső harmónia megteremtéséért

Kozma Rita első kötete, mely nem csak Magyarországon, hanem világviszonylatban is egyedülálló.

Kozma Ritát a legtöbben „Plus Size guruként” aposztrofálják. Nem véletlenül, hiszen hazánkban ő az egyetlen, aki átfogóan foglalkozik a teltkarcsúak helyzetével. Kozma Rita kommunikációs szakember, művésztanár és stílustanácsadó. Hosszú éveken át dolgozott újságíróként és stylistként, mégis a 2010-es év volt sorsfordító számára, amikor az akkor még plus size-os Tóth Verát öltöztette egy divatanyaghoz. Rádöbbent ugyanis, hogy a telt hölgyek nehezebben boldogulnak egy vásárlás alkalmával, vagy amikor egyszerűen csak szeretnének csinosan felöltözni, ugyanis divatvilág alig-alig foglalkozik velük.

A Plus Size guru ekkor stílustanácsokat kezdett osztani a közösségi oldalán azért, hogy a telt nők is jól érezzék magukat a bőrükben, megtalálják az alkatukhoz és a személyiségükhöz illő ruhákat. Ezzel elindult egy pozitív spirál, amiből mára valóságos birodalom lett – online magazinnal, önbizalom és styling tréningekkel –, melyek koronája a Plus Size Stílusbiblia.

Kozma Rita hiánypótló kiadványa nem csupán öltözködési tanácsokkal, stílustippekkel látja el a gömbölyű idomú hölgyeket, hanem erősíti az önbizalmat, útmutatást ad a kiegyensúlyozottabb, boldogabb élethez, vagyis segít a külső-belső harmónia megteremtésében. A Plus Size Stílusbiblia egy olyan egyedülálló kötet Magyarországon, amely kifejezetten a telt nőknek segít abban, hogy megtalálják a hozzájuk illő fazonokat, színeket, alapdarabokat, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben.

Mit sem ér a vonzó külső, ha boldogtalanok és elégedetlenek vagyunk magunkkal, az életünkkel, és nem szeretjük igazán azt a nőt, aki visszanéz ránk a tükörből. A Plus Size Stílusbiblia célja, hogy a külsőnkön kívül az önbizalmunkat is táplálja, segítsen abban, hogy egyre jobban, és jobban szeressük magunkat. Gyakorlati útmutatókkal szolgál arra az esetre, ha éppen magunk alatt vagyunk, de akkor is segít, ha szeretnénk továbblépni az önszeretet felé.
Kozma Rita plus size stylist mindebben segít a hölgyeknek, hogy soha, semmilyen helyzetben ne érezzék elveszettnek magukat, legyen szó arról, ha munkahelyre, randira, esetleg egy elegáns alkalomra kell csinosan felöltözni – testben és lélekben egyaránt.

„Mert feltölt, ha magad alatt vagy, támogat, ha bizonytalan vagy, legyen szó önértékelésről vagy öltözködésről.”

- Önbizalom-erősítő, gyakorlati tanácsok a mindennapokra
- Hogyan indulj el azon az úton, hogy egyre jobban szeresd és értékeld magad?
- Az alaktípusok megismerése, milyen fazonok előnyösek?
- Öltözködési tanácsok különböző magasságokhoz
- Karcsúsító tippek, optikai slankító trükkök
- Alapruhatár kialakítása
- Melyek a lehető legsokoldalúbban kombinálható ruhadarabok?
- Smink- és frizuraötletek
- Kerekded archoz illő sminktrükkök, frizurafazonok