John Lennon indulatosan tagadta meg a Beatles életművet

Legendás beszélgetésekből adott ki interjúkötetet a Playboy.

A Playboy történetében a legendás férfiakkal készített korszakalkotó jelentőségű nagyinterjúk mindig központi szerepet játszottak. Többek között Salvador Dalí, Fidel Castro, Bill Gates és John Lennon nagyinterjúi kerültek be a most megjelenést Legendás beszélgetések című bookazine-ba.

Olyan beszélgetések ezek, ahol az alanyok kendőzetlen őszinteséggel, megkapóan szellemesen tárják fel az olvasó előtt életútjuk és gondolataik legjavát. Nemcsak az adott sztár, üzletember vagy közéleti szereplő mozgatórugóit ismerhetjük meg így, de minden egyes beszélgetés egyfajta fontos kordokumentum, amely segít megérteni a minket körülvevő világot. A nagyinterjúk gyűjteményével feltárul a Playboy páratlan kincsestára.

Az interjúkötet valóságos időutazás. Hihetetlennek tűnik, ahogy Steve Jobs 1985-ben az Apple első nagy dobásairól, vagy számítógépek jövőbeli térhódításáról és fejlesztéséről beszél, miközben a Macintosh gépek képernyője ekkoriban még fekete-fehér volt. Vagy amikor Sylvester Stallone azt taglalja, hogy a Rocky-ban nyújtott alakításával elért sikert szakmailag soha nem fogja túlszárnyalni – holott csak ezután indult el a csúcs felé vezető úton. A pozitív karakterek mellett persze ott vannak a megosztó személyiségek is, mint például Donald Trump, aki gyerekkorának és karrierjének fordulópontjain túl még védjegyévé vált frizurájának titkát is elárulta. A Playboy interjúfelkérését még Fidel Castro sem utasította vissza, aki pedig köztudottan kerülte a sajtónyilvánosságot. A kommunista Kuba első számú vezetője motivációiról, félelmeiről beszélt, de azt is bevallotta, hogy lámpalázas. John Lennon pedig Yoko Onoval adott közös interjút, és ahol indulatosan beszélt arról, hogy minden egyes Beatles lemezzel elégedetlen, nincs köztük egy sem, amit ne dolgozna át. Clint Eastwood felfedi a házasságról alkotott nézeteit, Jack Nicholson pedig teljesen nyíltan beszél szexuális problémáiról. Az interjúkötetből kiderül az is, hogy mit mondott Schwarzenegger az amerikai álomról, de ezek csak apró részletek a több tíz évet felölelő gyűjtemény tartalmából.

A kötetbe bekerült még Al Pacino, Bill Gates, Bruce Willis, Ian Fleming, Woody Allen, Salvador Dalí és természetesen a Playboy atyja, Hugh M. Hefner is. A különleges interjúkötet nem csak férfiaknak lehet tökéletes karácsonyi ajándék. A tartalmas és szórakoztató interjúk gyűjteményével bármelyik nem és korosztály ízlését sikerülhet eltalálni, hiszen a kötetben szereplő interjúalanyok mindegyike vitathatatlanul nagy hatást gyakorolt világunkra.