2018. augusztus 15. - szerda

Szellemúrnő Díszbemutató Békéscsabán

Kinyomtatom...
Szellemúrnő Díszbemutató

Gála és társadalmi szerepvállalások bejelentése.

Hagyományteremtő módon, egy társadalmi szerepvállalás keretében ismertette meg partnereivel szombaton a Global Safe Services Biztosítási Alkusz Kft. és a 104.0 Rádió 1 kizárólagos értékesítési jogaival rendelkező cég tulajdonosa, Benkó György a vállalkozásai immáron közös társadalmi szerepvállalásait.

A Békéscsabai Jókai Színház „A Szellemúrnő” című darabjának 104.0 Rádió 1 által támogatott díszbemutatóját követő állófogadáson bejelentésre került, hogy a két vállalkozás minden évben:
- egy színházi előadás mellett a Békéscsabai Irodalmi Esteket,
- az elmúlt 3 évhez hasonlóan a Békéscsaba-Arad Szupermaraton vasárnapi főtéri rendezvényeit,
- főtámogatóként immáron 10 éves a Garabonciás Napokat,
- valamint az év végén a cégcsoport üzleti eredményéből a Békés Megyei Központi Kórház gyermekosztályait fogja támogatni.

Benkó György a Békés Megyei Kézilabda Szövetség PR-marketing és fejlesztésekért felelős alelnökeként a mindennapos testneveléshez kapcsolódó sportági infrastruktúra fejlesztéseket is koordinálja a megyében.

„Számunkra mindez többet jelent az anyagi hozzájárulásnál. Kizárólag olyan kezdeményezések mellé állunk, amelyek céljaival, elveivel mi is azonosulni tudunk. A közös cél pedig közös munkát eredményez. Az általunk támogatott kulturális, sport- és diákrendezvények életében tevékeny szerepet vállalunk. Szilárd meggyőződésünk, hogy a közös elhatározás közösséggé kovácsolhatja az embereket. Munkafolyamataink és társadalmi szerepvállalásunk közös jellemzője a hosszútávon gondolkodás és a valós értékek képviselete.”

A Global Safe Services Kft. 1990-es megalapítása óta, 27 éve sikeresen működik Békés megyében, a 104.0 Rádió 1 pedig Békés megye leghallgatottabb rádiójaként a legtöbb megyei rádiós szakembert foglalkoztatja, a nagy múltú Csaba Rádió értékeit viszi tovább, őrizve és hangsúlyozva a megye szakmai alapú rádiózásának minden értékét, immáron országos sztárokkal kiegészülve.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Görgényi Gábor (plakátterv)

Andrew Bovell többszörösen díjazott drámájának első magyar feldolgozása a Hatszín Teátrumban.

borító

Akiket száműzött a szeretet hiánya. Vajon otthonra találhatnak-e még bárhol a világon?

logo

Az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének Elnöksége 2018 aug. 10.-én pénteken 19.00 órakor ” Jótékony célú ” előadást szervez a MACIVA vezetésével a Fővárosi Nagycirkuszban.