Hamarosan indul a XIV. Országos Étterem Hét

Kihagyhatatlan tavaszi és nőnapi program.

Az Országos Étterem Hét már 8. éve kerül megrendezésre a gasztronómiát kedvelők számára. A 3.300 forinttól kezdődő 3 fogásos menüsorokat idén tavasszal március 5-11. között kóstolhatják meg a vendégek. A résztvevő éttermekbe már elindult az asztalfoglalás, kizárólag online a weboldalon keresztül.

Az 1 hétig tartó programot minden évben nagy érdeklődés fogadja, amit a megtelt éttermek és a pozitív visszajelzések bizonyítanak. Az Étterem Hét keretében évről-évre egyre többen próbálják ki a különböző fogásokat: ősszel 26.000 vendég fordult meg a résztvevő éttermek valamelyikében. A tavaszi programhoz már most több mint 100 étterem csatlakozott, így minden bizonnyal minden érdeklődő megtalálja azt a vendéglátóhelyet, ami leginkább megfelel az étvágyának.

A tavaszi Étterem Hét egyik sajátossága, hogy a részvétel most akár több is lehet egy különleges kulináris programnál vagy családi, baráti összejövetelnél, hiszen a program keretében az Urak akár nőnapi vacsorával is kedveskedhetnek a Hölgyeknek, ha március 8-ra foglalnak asztalt.

A résztvevő éttermek mindegyike igyekszik bemutatni saját konyhája legjavát, így a vendégek a gasztronómia legkülönbözőbb területeiről kóstolhatnak menüsorokat. A tradicionális ételek mellett a különleges fogásokból idén sem lesz hiány: akasztói ponty, borjúszűz, kecskekolbász, ördöghal vagy akár tintahalba töltött csirkemáj is megkóstolható a program keretében.  A 3 fogásos menük ára továbbra is 3.300 Ft-s áron érhető el, amely már tartalmazza a szervízdíjat is.  Néhány exkluzív és több gourmet étterem idén is készül prémium menüsorokkal, ezek 4.900 Ft-os áron érhetőek el.

A számos visszatérő étterem mellett, idén újak is csatlakoztak a programhoz, így még színesebb éttermi palettából választhatnak az érdeklődők.