2018. november 19. - hétfő

Ez az a nap

Kinyomtatom...
plakát

A már hagyományosan a tavasz végén megszervezett nemzetközi és ökumenikus rendezvénynek ismét a Budapest Aréna ad otthont június 2-án.

Az Ez az a nap! rendezvényeket 2000 óta rendezik meg azzal a céllal, hogy minden évben legyen egy olyan nap, amikor a keresztény hívők – felekezeti hovatartozástól függetlenül -  összegyűljenek Jézus nevében Őt dicsőíteni, és kifejezni egységüket és elfogadásukat egymás felé.

Az Ez az a nap! stábja a korábbiakhoz hasonlóan idén is jól ismert, külföldi előadókat, és a keresztény körökben szinte mindenki által ismert hazai zenei szolgálókat hívott meg. Az est fő fellépője az egyik legnépszerűbb kortárs keresztény énekes  David Crowder. Az este egyik legjobban várt dicsőítő koncertjét az angliai Worship Central dicsőítő csapat adja. Fellép Pintér Béla, valamint Balogh Mihály, Prazsák László, Oláh Gergő, Dobner Illés, PZM zenekar, Csiszér László, Eddy, Andelic Jonathan és a Hidden Kingdom.

A gyermekek számára most is különprogrammal készülnek a szervezők, missziós szervezetek bemutatkozása látható a Misszió Expón, megszervezik a 24 órás dicsőítést, és a rendezvényt megelőző napon (június 1.) dicsőítésben szolgálók számára konferenciát szerveznek.

Várják mindazokat, akik szeretnének együtt ünnepelni keresztény testvéreikkel, és megélni az összetartozás örömét felekezeti hovatartozástól függetlenül. Várják azokat, akik a szívükön viselik országunk sorsát, a keresztények egységét, és készek együtt imádkozni ezért. Várják azokat, akik tartalmas programra, színvonalas zenei élményre, lelki feltöltődésre vágynak! Várják az Istent keresőket, az elfáradtakat, akik felfrissülésre vágynak, egész gyülekezeti közösségeket, imacsoportokat, ifjúsági csoportokat! Várják a kicsiket, nagyokat és még nagyobbakat!
Jegyek kedvező áron kaphatók! Csoportos kedvezményekkel szeretnék méginkább megkönnyíteni mindenki számára a részvételt.
Bővebb információ és jegyek itt.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Csernus Tibor és Juhász Ferenc

A Kovács Gábor Művészeti Alapítvány és a Várkert Bazár közös kiállítása, a Csernus és a Montmartre novembertől januárig izgalmas programokkal várja az érdeklődőket!

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

A-TEAM fotó a tavalyi gálán készült

Angyalok szárnyalása címmel november 19-én 19 órától jótékonysági est a Jókai Színházban.