2018. július 18. - szerda

Második alkalommal díjazta a közösségi média legmeghatározóbb szereplőit a JOY magazin

Kinyomtatom...
A győztesek

A legmenőbb social media sztárokkal ünnepelte huszadik születésnapját a JOY.

A Social Media Award díjátadó gáláján kilenc különböző kategória jelöltjei közül kerültek ki a győztesek, többek között Dukai Regina, Mádai Vivien, Rubint Rella és Lotfi Begi. A közönség szavazatai alapján megválasztott hírességek mellett a magazin egy különdíjat is átadott, ezért Cinthya Dictator léphetett büszkén a színpadra. A nagyszabású díjátadó során pedig nem csak a nyerteseket, de az idén második X-be lépő magazint is megünnepelték a sztárok. Csütörtök este a Kopaszi gáton, a Le Bistro-ban jelentek meg a hazai közösségi média meghatározó alakjai.

A JOY magazin 2018-as Social Media Award nagyszabású díjátadóján kilenc kategória győzteseit ünnepelhette a közönség. Csak úgy mint tavaly, idén is szerepet kaptak a szerelmesek, a #szerelmesvagyok legtöbb szavazatát begyűjtő párosa Kulcsár Edina és Csuti lett. A #undergroundvagyok jelöltjei közül Lotfi Begi vehette át a díjat, míg a #fittvagyok kategória legmotiválóbb hölgyei közül a 19 éves Rubint Rellára érkezett a legtöbb szavazat. Szintén visszatérő kategória volt a #mindigottvagyok, amelyben Lakatos Leventére érkezett a legtöbb szavazat. 

Az idei Social Media Award kampányban az olvasók négylábú kedvenceikre is voksolhattak, a közösségi média legnépszerűbb kutyái közül Demény, a vizsla került ki győztesen. Természetesen nem maradhatott ki a beauty- és fashionvonal sem, a közösségi média szépség- és divatnagyköveteire a #beautyfanvagyok, és a #fashionfanvagyok kategóriákban lehetett szavazni. Előbbit a népszerű vlogger, Karin Dragos nyerte, utóbbit pedig Dukai Regina.

Az olvasók a #gasztrofanvagyok kategóriában Fördős Zét tartották a legnagyobb gasztro influencernek míg a legnépszerűbb anyuka Mádai Vivien lett, aki a #anyavagyok kategória díját vette át. Az idén 20. születésnapját ünneplő magazin egy külön díjat is átadott csütörtök este, amit Cinthya Dictator vehetett át, a #underground kategória jelöltje.

Az est házigazdája Gyetván Csaba volt. A jelöltek mellett a gálán bulizott még többek között Nyári Dia, Nagy Alexa, Sarka Kata, Köllő Babett, Yvonne Dederick, Kovács Dóri, Görgényi Fruzsina, Puskás Peti, Edvin Marton, Pribelszki Norbi, Miskovits Marci, Pál Tamás és Vásáry André.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Tom Cruise és Penélope Cruz zseniális thrillerével folytatódik a Paramount Nyári Mozi.

plakát

2018. július 17-18. Balatonfüred, Kisfaludy Galéria.

VéNégy Fesztiválon

Nagy sikerrel zárult a hatodik alkalommal megrendezett VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó.