2018. november 20. - kedd

Dorottya Galéria

Kinyomtatom...
Cím: 
Budapest, Dorottya u. 8.
Telefon: 
+36-1-266-0877
Nyitvatartás: 
Szerda - péntek: 11:00 - 19:00, Szombat - vasárnap: 12:00 - 18:00
Szolgáltatások: 

A térkép megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Még nem értékelted

Legutóbbi rendezvények ezen a helyszínen...

Helyszín: 
Dorottya Galéria
Időpont: 
2009. november 25 - 2009. december 18

Az Ad Hoc (Et Nunc) című kiállítás közvetlen előzménye egy kiállításdizájn-workshop a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen, ahol a résztvevők, valamennyien a MOME Vizuális Kommunikáció Tanszékének hallgatói, Erhardt Miklóssal közösen arra igyekeztek választ találni, hogy milyen módon hozható létre művészi reakció egy adott tematikára és kiállítótérre, illetve a tér által képviselt kontextusra, elsődlegesen háttérdizájn és installációs elemek használatával, egy kollektív folyamat eredményeként.

Helyszín: 
Dorottya Galéria
Időpont: 
2009. október 14 - 2009. november 15
Société Réaliste: Haxatopia, betűkészlet, 2009

A Köztes idő sorozat októberi kiállítása a kortárs képzőművészet és a dizájn metszéspontjaival foglalkozik, ezen belül a tipográfiára, mint vizuális nyelvre fókuszál. A nemzetközi kiállítást három helyszínen, a Laborban, a Dorottya Galériában és a Platán Galériában a tranzit.hu-val, valamint a budapesti Lengyel Intézettel közösen rendezik meg.

Helyszín: 
Dorottya Galéria
Időpont: 
2009. május 6 - 2009. június 14
Menesi Attila: A goodbye kontextusa

Újranyílt a tavaly nyáron bezárt Dorottya Galéria, jóllehet  nem az eredeti elképzelések szerint. Az egész épületre kiterjedő korszerűsítési munkálatok, amelyek a galéria felújítását is jelentették volna, sajnálatos módon elmaradtak. A kiállítótérben az év végéig a Műcsarnok az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettel együttműködve rendezi meg a Köztes idő címet viselő kiállítássorozatot, az épület és a galéria jövője azonban egyelőre bizonytalan.