2018. november 18. - vasárnap

Jesse Eisenberg és Justin Timberlake a Facebook-filmben

Jesse Eisenberg és Justin Timberlake a Facebook-filmben
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Részlet a Lopott idő című filmből

Maga a történet izgalmas és a két főszereplő is jól el lett találva, ezek alapján akár jó film is lehetne a Lopott idő. Az a legnagyobb baj vele, hogy túlzásba viszik az idő fogalmával való közléseket. Próbálnak a szereplők szájába adni olyan közhelyeket, amik mind az idővel és annak múlásával kapcsolatosak, de ez kb. fél óra után elég idegesítő...

Rossz tanár

Amit tudni érdemes a filmről: Will Gluck rendezése, Cameron Diaz és Justin Timberlake első közös filmje, egykor szakításuk óta. Valami mégsem működik úgy ahogy kellene, és így a film megmarad egyszer megnézhető, könnyen emészthető amerikai vígjátéknak.

Jesse Eisenberg és Justin Timberlake a Facebook-filmben

Először kicsit furcsa érzéssel ültem be a moziba, nem tudtam elképzelni, hogyan lehet egy közösségi oldalról filmet csinálni!? Hiszen David Fincher legújabb filmje a Facebookról szól! Nem bántam meg, hogy megnéztem! Nem meglepő, hogy Fincher ismét nagyot alkotott, hiszen olyan filmeket jegyez, mint a Harcosok klubja, a Hetedik, vagy a Benjamin Button különös élete!
A legjobban az tetszett, hogy ránk bízták a film készítői, hogy kinek van igaza. Nem kényszerítenek ránk egy végső megoldást!