2018. november 17. - szombat

6. Kézműves Magyar Ízek Vására

6. Kézműves Magyar Ízek Vására
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2014. március 29 - 2014. március 30
Kézműves Magyar Ízek

Március 29-30. között hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Ízek Vására a Millenáris „B” csarnokában, amelynek idei központi témája a minőségi kézműves tejtermékek, azon belül is a sajtkészítmények. A korábbi hagyományokhoz hűen az eseményen hazánk 150 kistermelője képviselteti magát, akik többek között olyan különlegességekkel készülnek majd, mint az igazi házi készítésű túrórudi, a különféle bivalytej készítmények, vagy a frissen köpült vaj.

6. Kézműves Magyar Ízek Vására

Több ezren voltak kíváncsiak a 6. Kézműves Magyar Ízek Vásárára, amelynek a középpontjában a hal- és vadételek kerültek. Az egészséges halételek mellett a kiállítók közül egyre többen figyeltek oda az egészséges alapanyagok használatára, ezért is lehetett nyírfacukros fagylaltokat és savómézet is kóstolni a rendezvényen.

Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2013. november 8 - 2013. november 10
6. Kézműves Magyar Ízek Vására

Különleges és egyedülálló koncepcióval készültek a 6. Kézműves Magyar Ízek Vására szervezői. 2013. november 8-án vadászkürt együttes előadásával nyitotta meg kapuit a vásár, melyen terítékre kerülnek a Magyarországon megtalálható vadak és halfajták.