2018. október 23. - kedd

Most egyél, mert turista osztályon kevés kaját adnak

Most egyél, mert turista osztályon kevés kaját adnak
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

George Clooney és Shailene Woodley

„Azért mert Hawaii-n lakom, azt hiszik a barátaim, hogy egy folyamatos paradicsomi üdülésben, koktél iszogatással telnek a mindennapjaim...hülyék ezek? Miért gondolják, hogy az én családomnak nincsenek problémái? Talán mi immunisak vagyunk az életre?”

Christoph Waltz átveszi az Oscar-díjat (Fotó: Erik Ovanespour / ©A.M.P.A.S.)

Tegnap bejelentették, hogy kik esélyesek a kb. 1 hónap múlva tartandó estélyen az Oscar szobrocska hazavitelére. Nem annyira meglepő módon sok közös van a Golden Globe jelölésekkel, de olyan is, van amit nem jelöltek Oscarra, pedig a Golden Globe-ot megkapta....

Tegnap este kihirdették 2012 Golden Globe győzteseit, amelyek között voltak meglepetések, de sok minden papírforma szerint zajlott. Egyébként most nem igazán volt olyan film, vagy színész, aki tarolt volna. Egyedül George Clooney volt, aki kétszer is örülhetett, hiszen az Utódok és ő maga is díjazott lett. Nálunk sajnos még sok filmet nem mutattak be, ezek közül, köszönhetően a nyáron történt Másnaposok 2 botránynak, de igykszünk majd beszámolni mindegyikről a hazai premierek körynékén. Nézzétek meg kik térhettek haza a szobrocskával.