2018. november 16. - péntek

Rákóczi-vár, Sárospatak

Rákóczi-vár, Sárospatak
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2016. augusztus 12 - 2016. augusztus 21
Koncert a Sárospataki várban

Minden eddiginél gazdagabb programkínálattal várja látogatóit Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménye, az idén 25 éves Zempléni Fesztivál. A programsorozat augusztus 12-21. között kínál olyan színvonalas komolyzenei koncerteket, operát, operettet, színházi- és táncelőadásokat, jazz koncerteket, kirándulásokat, kiállításokat, családi és gasztronómiai programokat a közönségnek, amelyekért érdemes akár a teljes időszakot Zemplénben tölteni. Sárospatak, Sátoraljaújhely, Szerencs és Tokaj mellett több zempléni település koncerttermei, szabadtéri helyszínei és legszebb műemlékei adnak otthont a legkiválóbb magyar szólisták, népszerű együttesek és külföldi vendégművészek produkcióinak.

István, a király

A Békéscsabai Jókai Színház produkciójával az István, a király című rockoperával nyitja meg kapuit a Tokaji Fesztiválkatlan augusztus 9-én.

Időpont: 
2014. augusztus 8 - 2014. augusztus 17
Rákóczi-vár, Sárospatak

Tokaj-Hegyalja és Zemplén legnagyobb kulturális eseménysorozata az augusztus derekán, idén 23. alkalommal megrendezésre kerülő Zempléni Fesztivál. A rendezvénysorozat a kulturális kormányzattól ez évben kiemelt támogatásban részesült, így gazdagabb kínálattal, új helyszínekkel, rangos vendégművészekkel, különleges koncertekkel, előadásokkal várja látogatóit.