2018. december 11. - kedd

Tavaszi Vásár a Vörösmarty téren (Fotó: Eberling András)

Tavaszi Vásár a Vörösmarty téren (Fotó: Eberling András)
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Időpont: 
2016. április 8 - 2016. április 24
Budapesti Tavaszi Fesztivál 2016, logó

Ramón Vargas, Martin Haselböck, Rost Andrea, Wayne Shorter, Jeff Mills, Sarah McKenzie, a Mihajlovszkij Balett, Robert Glasper, Cheikh Lô, a milánói Scala zenekara, kínai szuperprodukciók - világszerte ünnepelt művészek és együttesek, ősbemutatók, Magyarországra először érkező társulatok. 17 tavaszi nap, amikor több mint 60 helyszínen közel 150 program várja az érdeklődőket. Az eseménysorozat kulisszatitkairól beszélgettek a szervezők és a fesztiválon közreműködő művészek március 24-én a Müpában egy rendhagyó sajtótalálkozó keretében.

Időpont: 
2014. március 21 - 2014. április 6
btf_2014.jpg

Sok-sok programmal, a közkedvelt régi helyszínek mellett új művészeti színtereket is bevonó, széles közönségérdeklődésre számító kínálattal jelentkezik 2014-ben a Budapesti Tavaszi Fesztivál. A folyamatosan bővülő programban fantasztikus énekesekkel, operaritkaságokkal, kivételes kisugárzású előadóművészekkel és mágikus erejű táncelőadásokkal találkozhatnak. A fesztiválattrakciókra már most érdemes jegyet váltani.

bp-1 tavaszi f 2013

Carmen Cortes társulata nyitotta a 2013-as Tavaszi Fesztivált a Thália színházban. Ritkán látni autentikus Flamenco előadást a fővárosban (vagy csak én nem járok elég nyitott szemmel). De nem csak emiatt volt különleges az előadás.