A SkyShowtime új Prémium előfizetési csomagot vezet be

A Prémium csomag reklámmentes lesz, támogatja a 4K UHD-tartalmakat, valamint egyszerre több eszközön is lehetővé teszi a filmezést és letöltést.

A jelenlegi Standard előfizetés reklámokkal és a Standard csomag mellett a SkyShowtime Prémiummal immár háromra bővül a streamingszolgáltató által kínált előfizetési csomagok száma, ami hűen tükrözi a vállalat azon törekvését, hogy minél több választási lehetőséget nyújtson előfizetőinek.

A Prémium csomag a SkyShowtime összes piacán elérhető lesz. Ezáltal a SkyShowtime az első nagyobb streamingszolgáltató, amely három előfizetési csomagtípust – Standard előfizetés reklámokkal, Standard és Prémium – kínál több mint 20 piacon.

A SkyShowtime a Yellowstone sorozatok teljes gyűjteményével (az 1883, 1923 sorozatokkal és aYellowstone összes évadával) büszkélkedhet, emellett olyan új és exkluzív sorozatokkal is, mint aLandman (Az olajügynök), Lioness (2. évad), The Agency, The Day of the Jackal (A Sakál napja), valamint a Mamen Mayo, Schmeichel és Śleboda című saját gyártású SkyShowtime-sorozatokat, amelyek hamarosan érkeznek a platform kínálatába.

A SkyShowtime bejelentette az új Prémium előfizetési csomagjának bevezetését, amelyet a mármeglévő Standard előfizetés reklámokkal és Standard (korábbi nevén Standard Plusz) csomagok mellett kínál. A SkyShowtime Prémium csomagja október 29-én a SkyShowtime összes, több mint 20 piacán egyidejűleg lesz elérhető, többek között Albániában, Andorrában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Észak-Macedóniában, Finnországban, Hollandiában, Horvátországban, Koszovóban, Lengyelországban, Magyarországon, Montenegróban, Norvégiában, Portugáliában, Romániában, Spanyolországban és Svédországban, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában.

A Prémium csomag reklámmentes, és megfizethető áron nyújt hozzáférést a SkyShowtime összes hollywoodi sikerfilmjéhez, az új és exkluzív sorozatokhoz, valamint a helyi gyártású produkciókhoz. A Prémium csomagban egy továbbfejlesztett szolgáltatás is található, ami magasabb szintre emeli a filmezés élményét az előfizetők számára.

Mivel a filmek és sorozatok akár egyszerre öt eszközön is nézhetők, így az egész család megszakítások nélkül élvezheti kedvenc alkotásait. Ráadásul a Prémium-előfizetők akár 100* filmet és sorozatot is letölthetnek az offline megtekintéshez, így bárhol, bármikor minőségi szórakozásban lehet részük.

A SkyShowtime Prémium csomagja az első, amellyel az előfizetők elmerülhetnek a 4K UHD-ben elérhető népszerű SkyShowtime-műsorok egyre bővülő választékában.

Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója így nyilatkozott: „A SkyShowtime már a kezdetektől arra törekedett, hogy minél több választási lehetőséget és színvonalas szórakozást kínáljon előfizetőinek, mindezt nagyszerű áron. Jó példa volt erre a Standard előfizetés reklámokkal csomagunk bevezetése, most pedig az új Prémium csomagunk is ezt igazolja. A Prémiummal az előfizetők megtekinthetik az összes nagyszerű filmet és sorozatot, amit a SkyShowtime kínál, ám további szolgáltatásokat is igénybe vehetnek, például egyidejűleg még több eszközön filmezhetnek, több alkotást tölthetnek le, és élvezhetik a 4K UHD-ben elérhető tartalmak egyre növekvő választékát. Ezeken a piacokon a SkyShowtime kínált elsőként reklámmentes előfizetést, és a Prémium csomagunkkal továbbra is vezető szerepet töltünk be: mivagyunk az első streamingszolgáltató, amely mind a három előfizetési csomagtípust – Standard előfizetés reklámokkal, Standard és Prémium – kínálja ezeken a piacokon.”

A SkyShowtime új, exkluzív és eredeti sikerprodukciókkal teli kínálatába a következő hónapokban az alábbi újdonságok érkeznek: A Quiet Place: Day One (Hang nélkül: Első nap), Landman (Az olajügynök), Lioness (2. évad), Mamen Mayo, Schmeichel, Śleboda, The Agency, The Darkness, The Day of the Jackal (A Sakál napja), The Fall Guy (A kaszkadőr) és a Yellowstone (5. évad B rész).

A SkyShowtime több órányi minőségi szórakozást kínál az egész család számára. Az előfizetők új és exkluzív sorozatok, saját gyártású tartalmak, díjnyertes alkotások, gyerekeknek szóló és családi tartalmak között válogathatnak a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kiváló filmjeinek és teljes évados sorozatainak kínálatában – mindezt egy helyen.

A SkyShowtime Standard előfizetés reklámokkal, Standard és Prémium csomagjai az előfizetők számára közvetlenül elérhetők a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS és Android-eszközökön, Android TV-n, Google Chromecaston, LG okostévéken, Samsung Smart TV-ken, kiválasztott forgalmazó partnerek piacain, valamint a skyshowtime.com honlapon keresztül.

A Prémium csomag ára 3999 Ft, a Standard csomagé 2799 Ft, a Standard előfizetés reklámokkal csomag ára pedig 1999 Ft.