2018. szeptember 25. - kedd

Old Boys - 30 éves születésnapi koncert

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Petőfi Csarnok
Időpont: 
2009. november 6. 20:00
Old Boys, együttes

Az Old Boys az idei esztendőben a kerek évfordulóra való tekintettel egy teljesen új repertoárral készült, melyet önállóan és szimfonikus zenekari kísérettel is bemutatnak. Így többek között Shadows, B.B. King, Beatles, CCR, Joe Cocker, Moody Blues, Dusty Springfield, Free, Simon and Garfunkel, Blues Brothers, stb., az újabbak közül pedig Coors, Fairground Attraction vagy Cristina Aquilera számai is szerepelnek a programban.

A zenei anyag jelentősen különbözik a korábbi, főként táncos rendezvényekről ismert Old Boys-repertoártól. A különbség nemcsak a számokból, hanem abból is fakad, hogy a koncert ún. „unplugged” részében saját hangszerelésben hangzanak fel világslágerek.

A jubileumi év záróakkordjára 2009. november 6-án a megszokott környezetben, régi klubjukban, a Petőfi Csarnokban óriási „Születésnapi Party” keretében kerül sor.

Itt különleges technikai megoldásokkal kiegészítve találkozhat a közönség a „régi, bulizós” Old Boys-szal és élvezheti az új repertoár dalait. Az este nyolctól éjjel kettőig tartó bulin a főszerep az ünnepelté, azaz az Old Boys-é, bár a barátok közül a hangulattól függően többen a színpadra is lépnek majd. Az este média támogatója az együttes repertoárjához legközelebbi zenét sugárzó Sztár FM, így persze a rádió fő műsorvezetői is közreműködnek. A szünetekben a korábbi időkből már jól ismert Kiss Joe muzsikájára lehet majd ropni.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 5 (2 szavazat)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

2018. szeptember 27. (csütörtök), 19.30, Papp László Budapest Sportaréna.

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.