Old Boys - 30 éves születésnapi koncert

Helyszín: 
Időpont: 
2009. november 6. 20:00 - péntek

Az Old Boys az idei esztendőben a kerek évfordulóra való tekintettel egy teljesen új repertoárral készült, melyet önállóan és szimfonikus zenekari kísérettel is bemutatnak. Így többek között Shadows, B.B. King, Beatles, CCR, Joe Cocker, Moody Blues, Dusty Springfield, Free, Simon and Garfunkel, Blues Brothers, stb., az újabbak közül pedig Coors, Fairground Attraction vagy Cristina Aquilera számai is szerepelnek a programban.

A zenei anyag jelentősen különbözik a korábbi, főként táncos rendezvényekről ismert Old Boys-repertoártól. A különbség nemcsak a számokból, hanem abból is fakad, hogy a koncert ún. „unplugged” részében saját hangszerelésben hangzanak fel világslágerek.

A jubileumi év záróakkordjára 2009. november 6-án a megszokott környezetben, régi klubjukban, a Petőfi Csarnokban óriási „Születésnapi Party” keretében kerül sor.

Itt különleges technikai megoldásokkal kiegészítve találkozhat a közönség a „régi, bulizós” Old Boys-szal és élvezheti az új repertoár dalait. Az este nyolctól éjjel kettőig tartó bulin a főszerep az ünnepelté, azaz az Old Boys-é, bár a barátok közül a hangulattól függően többen a színpadra is lépnek majd. Az este média támogatója az együttes repertoárjához legközelebbi zenét sugárzó Sztár FM, így persze a rádió fő műsorvezetői is közreműködnek. A szünetekben a korábbi időkből már jól ismert Kiss Joe muzsikájára lehet majd ropni.