BE4 - Bemutató

Időpont: 
2010. február 9. 20:00 - kedd - 2010. február 10. 20:00 - szerda
Helyszín: 

A PR-Evolution Dance Company bemutatja: Kedves Hölgyek, és Urak, lányok, fiúk! Induljunk izgalmas utazásra először a női lélek útvesztőibe egy férfi koreográfus, Hámor József segítségével, utána a férfi lélek labirintusába, egy női koreográfus, Nemes Zsófia segítségével. Hogyan látnak ők minket? Nőket, és férfiakat.

Kedves Hölgyeim!
Értjük mi a férfiakat? Azt hiszem egyöntetű nem a válasz. Igazi bolyongásra hívjuk most Önöket a férfi lélek labirintusában.
A kék határtalan mélysége, ahol megszületik az erő. Elveszni benne könnyű, de kitörni még nehezebb. Számtalan kétség, ábránd, szorongás, öröm, mind itt kering körülöttük, de melyiket érhetik el. Bőrük alatt kúszik valami, egy megállíthatatlan erő, mely kitörni készül. Lassan felemészt, eluralkodik, nem hagy szabadulni. Kívülről semmi sem látszik, csupa titok, vagy a valóság. A férfi...

Kedves Uraim!
Értjük mi a nőket? Azt hiszem egyöntetű nem a válasz. Mit szeretnének, mit akarnak, mire vágynak? Ezúttal talán bepillantást nyerhetünk legbensőbb titkaikba, és megértjük őket. Nem, ne kergessünk hiú ábrándokat, ez úgysem sikerülhet.
Egy piciny kert a világban, ahol négy gyönyörű virág bontogatja szirmait. A férfi, aki nevelgeti, óvja, gondozza őket. De befolyásolja is. Igazi nagybetűs nők születnek meg a férfi szeme láttára, de mind különbözőek. Ahogy növekszenek, személyiségük is úgy mutat egyre több és több színt, megjelennek a lélek stációi. Mint a női jellem útvesztője, úgy kavarognak a mozdulatok, jelenítik meg előttünk ezt a képzeletbeli kertet, ahol a férfi az úr.

Képek, hangulatok, érzések jelennek meg előttünk, melyek mindig, mindenhol jelen vannak.
A Be4 két rövid etűdből áll, melynek első részében egy férfi, Hámor József négy nő jellemét vizsgálja, míg a második részben Nemes Zsófia a férfiak világába pillant bele.

A PR-Evolution Dance Company már 2003 óta van jelen a táncvilágában. Előadásaikban képviselik az érték teremtő szellemiséget, a magas szintű tánctechnikát. Mindenkihez szólni szeretnének, mindenkihez, aki szereti a táncot, hiszen a darabokban nagy hangsúlyt fektetnek a mozdulatok, a tánc szépségére, azokra az érzelmekre, melyeket nap mint nap átélünk

Hirdetés