2018. február 18. - vasárnap

Mozifanatikusok éjszakája 2010

Kinyomtatom...
Jegyár: 
2490 Ft
Időpont: 
2010. április 23

A tavalyi teltházas vetítések után idén harmadjára is lesz Mozifanatikusok éjszakája. Április 23-án Budapesten a Palace Westend, Mammut, Lurdy Ház és Duna Plaza valamint Nyíregyháza és Kaposvár adnak otthont az este 6-tól reggel 6-ig tartó vetítéssorozatnak, ahol kötelező lesz a kispárna, popcorn, sok folyadék.

A repertoárban a thrillertől, a könnyed amerikai vígjátékokon át a legújabb magyar filmekig terjed a skála. A rendezvényen várhatóan sok zene, táncosok és egyéb meglepetések teszik még izgalmasabbá. a kiválasztott filmre való ráhangolódást. A 10.748 üres széken kívül a megfáradt mozizóknak ismét babzsák fotelekkel tesszük kényelmesebbé a várakozást.

Mozifanatikusok éjszakája

A karszalagok 2490 Ft-os áron lesznek elérhetők április 8-tól. Minden jegy csak abban a moziban lesz érvényes, ahol azt megvásárolták.

Részletes program a Palace Cinemas honlapján érhető el: http://www.palacecinemas.hu/events/default.asp?cin=418&event=112

A filmekről részletesen olvashattok Mozi kritikák rovatunkban.

Saját értékelésem: Nincs Mások értékelései: 4.8 (84 szavazat)

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Klasszikus zenei koncertek, Improvizációs est, Bárest, Életműdíj, Tehetség-díj, Ifjú Tehetség-díj, kiállítás, gyerekkoncertek.

plakát

A Visegrádi Csoport országainak alkotásaiból rendez filmfesztivált az Uránia Nemzeti Filmszínház 2018. február 14. és 17. között a KKM–Balassi Intézet megbízásából.

plakát

Március 11-én, vasárnap derülnek ki a 3. Magyar Filmhét nyertesei.