2018. szeptember 22. - szombat

Csoki koncertek, zenei sorozat a legfiatalabbaknak is

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Millenáris
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. április 18. 19:00

A Millenárison Csoki koncertek névén 2009-ben indult útjára ez a zenei sorozat a fiatalok számára. A legkisebbekkel megismertetni a klasszikus zenét, ráébreszteni őket a zenehallgatás örömére – ez volt és ma is ez a cél.

A 2010-es év az Erkel-Mahler évfordulókhoz kapcsolódik, a nemzeti romantika korszakára jellemző alkotásokat mutat be Lukácsházi Győző ezeken a rendhagyó „zeneórákon”.

Legközelebb: 2010. április 18-án 11 órára várják a gyerekeket a Fogadó-Padlás-on, a „Fából hangerdő” című műsorra. (a következő hónapok mindegyikén - utoljára decemberben egy vasárnap délelőttjén vannak az előadások).

Áprilisban fellép a Trio Lignum – Klenyán Csaba (klarinét), Rozmán Lajos (klarinét) és Lakatos György (fagott).

A zenével ismerkedőknek jó szórakozást kívánunk – s reméljük, nemcsak élményekkel, hanem a Nestlé jóvoltából csoki-nyereményekkel is gazdagodva térhetnek haza a programról.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

Helyszín: 
Várkert Bazár
Időpont: 
2018. szeptember 20. 19:00
plakát

Szeptember 20-án folytatódik a magyar irodalom nagyjait, izgalmas kapcsolatait, szerelmeket és barátságokat bemutató Várkert Irodalom-sorozat a Várkert Bazárban.