2018. november 14. - szerda

Csoki koncertek, zenei sorozat a legfiatalabbaknak is

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Millenáris
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2010. április 18. 19:00

A Millenárison Csoki koncertek névén 2009-ben indult útjára ez a zenei sorozat a fiatalok számára. A legkisebbekkel megismertetni a klasszikus zenét, ráébreszteni őket a zenehallgatás örömére – ez volt és ma is ez a cél.

A 2010-es év az Erkel-Mahler évfordulókhoz kapcsolódik, a nemzeti romantika korszakára jellemző alkotásokat mutat be Lukácsházi Győző ezeken a rendhagyó „zeneórákon”.

Legközelebb: 2010. április 18-án 11 órára várják a gyerekeket a Fogadó-Padlás-on, a „Fából hangerdő” című műsorra. (a következő hónapok mindegyikén - utoljára decemberben egy vasárnap délelőttjén vannak az előadások).

Áprilisban fellép a Trio Lignum – Klenyán Csaba (klarinét), Rozmán Lajos (klarinét) és Lakatos György (fagott).

A zenével ismerkedőknek jó szórakozást kívánunk – s reméljük, nemcsak élményekkel, hanem a Nestlé jóvoltából csoki-nyereményekkel is gazdagodva térhetnek haza a programról.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.

Németh Ferenc

Németh Ferenc az egyik legsikeresebb magyar származású, mostanra nemzetközi hírnevet szerzett, sőt nevét, a jazz arcvonalában, a tengerentúlon is az elsők között jegyzik.