Pony Bravo (E), Volkova Sisters, The Lucky Hunters

Helyszín: 
Jegyár: 
1000 Ft (elővételben), 700 Ft (Cervantes Intézet tagságival)
Időpont: 
2010. június 19. 20:00 - szombat

A día E-t, azaz a spanyol nyelv napját évek óta a nyári napfordulót megelőző szombaton ünnepli a spanyol ajkú közösség. Ebből a világszerte megrendezett ünnepségsorozatból idén az A38 Hajó is kiveszi a részét a Cervantes Intézet hathatós közreműködésével.

A városszerte zajló egész napos eseménysorozatot záró koncerten Sevilla egyik feltörekvő rockzenekara, a határtalanul vicces Pony Bravo mutatkozik be, jelentős magyar támogatással.

A 2006-ban alakult négytagú zenekar, a Pony Bravo sokat mondó nevét a Rio Bravo című klasszikus John Wayne-westernből nyerte – ebben a filmben hangzik el Dean Martin legendás dala, a My Rifle, My Pony, and Me. A sevillai kvartett első lemeze 2008-ban jelent meg, és azonnal a spanyol népszerűségi listák élvonalába repítette a zenekart, nem véletlenül. A Pony Bravo páratlan humorral és eleganciával ötvözi az ötvenes évek lehasznált, de mindig örökzöld western-világát, rock and rollt, flamencót, reggae-t, skát, blues-rockot, és e popzenei törmelékből építi fel finoman önironikus, laza és nagyon szórakoztató produkcióját.

Hirdetés