2018. február 23. - péntek

Óbudai programok március 18-21.

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. március 18 - 2011. március 21

Jöjjön ki Óbudára - a Központban, Csillaghegyen és Békásmegyeren most ezen hétvégén változatos programok várják az érdeklődőket. És ne felejtse, március 21-én újra San Marco előadás!

Óbudai Kulturális Központ

Óbudai Kulturális Központ
Békásmegyeri Közösségi Háza

  • március 18. péntek 16.30
    Aprók tánca
  • március 20. vasárnap 11.00
    Vasárnapi meseszínház – Bozsik Yvette: Létramesék
  • március 20. vasárnap 15.00
    Kerecsenfészek
  • március 21. hétfő 15.00
    Nosztalgia bérlet – Azok a csodálatos nők, azok a csodálatos férfiak

Óbudai Kulturális Központ
Csillaghegyi Közösségi Háza

  • március 19. szombat 10.00-19.00
    2011 a Család éve – családi nap
  • március 21. hétfő 15.00
    Kedvenc Könyvem – vendég: Ágai Ágnes

A legfontosabb kapocs
Bár olykor hajlamosak vagyunk megfeledkezni a család fontosságáról, vagy természetesnek vesszük, hogy létezik, de a családi kapcsolatok: a szeretet a ragaszkodás és féltés nem maguktól alakulnak ki bennünk, a mintát mindannyian a szülői házból hozzuk.

A Csillaghegyi Közösségi Ház és a Szamóca Gyermekcentrum közös rendezvénye sokat segíthet abban, hogy ez a minta még követhetőbb, értékekben gazdagabb legyen. Az idei év a Család éve. Ezen a szombaton pedig minden program ahhoz nyújt segítséget, hogy még teljesebb, örömtelibb és tartalmasabb legyen a családok élete. S ehhez a legújabb ismeretektől a legrégibb hagyományokig sok mindent megtanulhatunk a szakértő vendégek közreműködésével. Igazi családi együttlétre lesz lehetőség reggeltől estig. A kicsiket játékok, kreatív elfoglaltságok várják, a felnőttek pedig a tudatos gyermeknevelés érdekében a népi gyógyítástól a háztartási praktikákon át a párkapcsolati problémák orvoslásáig számos témakörrel megismerkedhetnek az ingyenes programokon.

A rendezvényt Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer polgármestere, országgyűlési képviselő nyitja meg 10 órakor.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

díjátadó

A többszörös fesztiváldíjas artistaművészt, ifj. Simet Lászlót és csapatát Arany- és különdíjjal jutalmazták a The Astronauts című számukért a XI. Albacete Nemzetközi Cirkuszfesztiválon.

plakát

Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további több mint 20 fellépőt az idei felhozatalból.

BODY Kiállítás

Február 15-én a nagyközönség előtt is megnyitotta a kapuit a világhírű BODY Kiállítás.