2018. július 21. - szombat

Őszköszöntő a Markó-kiállításban gyerekeknek

Kinyomtatom...
Jegyár: 
Ingyenes
Időpont: 
2011. szeptember 10. 11:00 - 14:00
A Markó Károly és köre: Mítosztól a képig című időszaki kiállításhoz kapcsolódóan családi napra várja a Galéria az érdeklődőket, ahol a kiállítás kulisszái mögé  lehet tekinteni. A mitológiai mesék birodalmába lépve megalkothatod saját színházadat, majd elképzelt tájak színeit örökítheted meg akvarell- és anilinfestékkel.
Helyszín: Magyar Nemzeti Galéria, C épület, földszint
Korosztály: 5+
 
A programon való részvétel ingyenes.
 
Megközelítés:
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Budai Vár területén 2011. szeptember 7-11. között megrendezésre kerülő Borfesztivál miatt a Magyar Nemzeti Galéria megközelítése a következő módon alakul:
Belépés kizárólag a Nemzeti Galéria kiállításaira, a fesztivál elkerülésével: az "A" épületi bejáraton, kordonnal elkerített folyosón, a Dísz tér felől.
A Borfesztiválra szóló belépővel a Nemzeti Galéria állandó kiállításai a "C" épületen keresztül ingyenesen látogathatók.
A Széchényi könyvtár liftje a fesztivál ideje alatt, kizárólag a fesztiválra szóló belépőjeggyel vehető igénybe, javasoljuk ezért a Galéria Dísz tér felöli megközelítését.
A Borfesztivál a Nemzeti Galériától független rendezvény.
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

meghívó

Victor Vasarely relikviáinak felhasználásával 24 kiváló kortárs képzőművész készített festményt, szobrot, fotót vagy egyéb installációt a Hungarikon Gyűjtemény számára.

Waliczky Tamás

2018. július 4-étől a Molnár Ani Galériában.