2018. szeptember 22. - szombat

Palotás Petra mutatja be új könyvét: Bécsi kávé, pesti lány

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. október 28. 18:00
palotásA napokban került a boltokba az egykori műsorvezetőnő, Palotás Petra harmadik könyve, a Bécsi kávé, pesti lány. A fordulatokkal teli krimi egy Bécsben dolgozó magyar lány buktatókkal teli életét meséli el, mikor egy valóságshow ígéretes szereplőjeként az osztrák tévé képernyőjén találja magát.

 

A Bécsben dolgozó bájos, vörös hajú magyar lány, Répássy Rebeka a sors szeszélye folytán egyik pillanatról a másikra az osztrák tévé képernyőjén találja magát, és egy valóságshow ígéretes szereplőjeként egy ország kíséri figyelemmel minden mozdulatát. A tét Rebeka számára százezer euró, a hírnév, és talán még a jóképű producer, Marcus szerelme is.

A Bécsi kávé, pesti lány egy valóságos elemekkel gazdagon megspékelt fikció, mely leplezetlen kritikával illeti a valóságshowk manipulációkkal teli világát, ahol semmi sem az, aminek látszik. S – ahogy ez a könyvben is megjelenik - egy fiatal nő szerelmi élete, szárnyalása és bukása pedig mindig aktuális téma a blvársajtó számára.

Október 28-án, pénteken 18 órakor a Mammut Libri könyvesboltban a közönség is találkozhat Palotás Petrával, akivel egy finom kávé mellett Vass Virág beszélget regényírásról, a média világáról és még sok minden másról

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

6 kontinens és 50 ország után végre Budapesten a művészet új dimenzióját jelentő virtuális 3D-s látvány- és táncszínház.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

fotó Gordon Eszter

A Rózsavölgyi Szalon Arts & Café a pesti belváros művészeti központja: hat évvel ezelőtt, 2012. április 11-én, a Költészet Napján nyílt meg.