2018. július 19. - csütörtök

Palotás Petra mutatja be új könyvét: Bécsi kávé, pesti lány

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. október 28. 18:00
palotásA napokban került a boltokba az egykori műsorvezetőnő, Palotás Petra harmadik könyve, a Bécsi kávé, pesti lány. A fordulatokkal teli krimi egy Bécsben dolgozó magyar lány buktatókkal teli életét meséli el, mikor egy valóságshow ígéretes szereplőjeként az osztrák tévé képernyőjén találja magát.

 

A Bécsben dolgozó bájos, vörös hajú magyar lány, Répássy Rebeka a sors szeszélye folytán egyik pillanatról a másikra az osztrák tévé képernyőjén találja magát, és egy valóságshow ígéretes szereplőjeként egy ország kíséri figyelemmel minden mozdulatát. A tét Rebeka számára százezer euró, a hírnév, és talán még a jóképű producer, Marcus szerelme is.

A Bécsi kávé, pesti lány egy valóságos elemekkel gazdagon megspékelt fikció, mely leplezetlen kritikával illeti a valóságshowk manipulációkkal teli világát, ahol semmi sem az, aminek látszik. S – ahogy ez a könyvben is megjelenik - egy fiatal nő szerelmi élete, szárnyalása és bukása pedig mindig aktuális téma a blvársajtó számára.

Október 28-án, pénteken 18 órakor a Mammut Libri könyvesboltban a közönség is találkozhat Palotás Petrával, akivel egy finom kávé mellett Vass Virág beszélget regényírásról, a média világáról és még sok minden másról

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Főszerepben Anna Netrebko, Jonas Kaufmann, Rolando Villazón, Erwin Schrott és Juszif Ejvazov.

borító

Retorika és beszédtechnikai kézikönyv vezetőknek.

plakát

A Rózsavölgyi Szalon idén nyáron számos helyen játszik az országban, s kicsit kiköltözik a budapesti Benczúr Kertbe is.