2018. november 16. - péntek

Jótékonysági Jazz Koncert Óbudán

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. november 19. 20:00
Váci A Csillaghegyi Bölcsőde és Óvodaépítést Támogató Alapítvány célja, hogy gyermekeknek, legyen a környezetében elég férőhelyet biztosító, megfelelően felszerelt bölcsőde, óvoda. Az Alapítvány fontosnak tartja, hogy a családoknak ne okozzon problémát, hogy férőhely hiányában hogyan oldják meg az elhelyezést, hogy a szülő visszatérhessen a munkába.
 
Ahhoz azonban, hogy egy új bölcsőde és óvoda megépülhessen, támogatásra van szükségük!
 
A Csillaghegyi Bölcsőde és Óvodaépítést Támogató Alapítvány és az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat adománygyűjtési akciót indít új bölcsőde és óvoda építésére.
 
A jótékonysági adománygyűjtés keretein belül négy jazz koncertet szerveznek az Óbudai Kulturális Központban (1032 Budapest, San Marco u. 81.), melynek bevételeit mind az új intézmény megépítésére fordítják.
 
A jótékonysági jazz koncertek időpontjai és programjai:
 
2011. november 19. szombat  20 óra – Váci Eszter Quartet
2011. december 10. szombat  20 óra – László Attila Band
 
A koncertekre mindenkit sok szeretettel várnak!
Akik a jazz koncerten nem tudnak részt venni, azoktól is szívesen elfogadnak pénzbeli támogatást, téglajegy vásárlást az új óvoda építéséhez - nagylelkű magánemberektől, cégektől, óbudaiaktól, akik szívükön viselik a kisgyermekek sorsát.
További információ: info@oviepito.hu e-mail címen.
 
 
 
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

fotó: Kleb Attila

A Liszt és Prima-díjas zongoraművész belgiumi, kolumbiai és kanadai hangversenyei után a Fondation Cziffra által rendezett SenLiszt Fesztivál díszvendége és az eseménysorozat zenei versenyének zsűritagja.

Anabel Montesinos és Marco Tamayo (foto Valuska Gábor)

Gálakoncerttel ért véget november 11-én a Budapesti Nemzetközi Gitárfesztivál.

Peter Hook

A Joy Divison alapítója, Peter Hook & The Light c. formációjával és a Substance-szel turnézik, az állomások közül pedig Budapest sem marad ki.