2018. szeptember 22. - szombat

Jótékonysági Jazz Koncert Óbudán

Kinyomtatom...
Időpont: 
2011. november 19. 20:00
Váci A Csillaghegyi Bölcsőde és Óvodaépítést Támogató Alapítvány célja, hogy gyermekeknek, legyen a környezetében elég férőhelyet biztosító, megfelelően felszerelt bölcsőde, óvoda. Az Alapítvány fontosnak tartja, hogy a családoknak ne okozzon problémát, hogy férőhely hiányában hogyan oldják meg az elhelyezést, hogy a szülő visszatérhessen a munkába.
 
Ahhoz azonban, hogy egy új bölcsőde és óvoda megépülhessen, támogatásra van szükségük!
 
A Csillaghegyi Bölcsőde és Óvodaépítést Támogató Alapítvány és az Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat adománygyűjtési akciót indít új bölcsőde és óvoda építésére.
 
A jótékonysági adománygyűjtés keretein belül négy jazz koncertet szerveznek az Óbudai Kulturális Központban (1032 Budapest, San Marco u. 81.), melynek bevételeit mind az új intézmény megépítésére fordítják.
 
A jótékonysági jazz koncertek időpontjai és programjai:
 
2011. november 19. szombat  20 óra – Váci Eszter Quartet
2011. december 10. szombat  20 óra – László Attila Band
 
A koncertekre mindenkit sok szeretettel várnak!
Akik a jazz koncerten nem tudnak részt venni, azoktól is szívesen elfogadnak pénzbeli támogatást, téglajegy vásárlást az új óvoda építéséhez - nagylelkű magánemberektől, cégektől, óbudaiaktól, akik szívükön viselik a kisgyermekek sorsát.
További információ: info@oviepito.hu e-mail címen.
 
 
 
Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Ed Sheeran

Lehullt a lepel: immár nem titok, hogy a popvilág talán legaktuálisabb sztárja, Ed Sheeran elfogadta a Sziget meghívását, ezzel megvan a 2019-es fesztivál első napjának headlinere.

Időpont: 
2018. november 5. 19:00
plakát

Arany János születésének 200. évfordulójára született Pesty Nagy Kati szívéből és tollából Derzsi György lelkéből ez a musical-ballada.

Helyszín: 
Művészetek Palotája
Időpont: 
2018. szeptember 16 - 2018. szeptember 26
4 Pianos

Száz év története, az északi fény varázsa, „indie pop tündérek” és „arany paraziták”.