Winkler Nóra könyvbemutató a Stylewalker Nighton

Időpont: 
2011. december 16. 19:00 - péntek
2011. december 13. 22:59 - Winkler Nóra: Csillagtúra ©Winkler Nórának rengeteg élete van, de leginkább azt mondhatjuk róla, hogy szenvedélyes művészetélvező. Nemrég megjelent könyve, a Csillagtúra ezekbe az életekbe nyújt bepillantást, humorral és azzal a közvetlenséggel, amit a képernyőn és írásaiban már megismerhettünk.
December 16-án 20 órától a Stylewalker Night keretén belül a
Boutique Hotel Zarában található Araz Bistroban
tart különleges könyvbemutatót a szerzőnő, ahol ehető festményekről, százmilliós aukciókról és élő adásban összedőlő díszletekről mesél. A dedikáláson részt vesz a könyv illusztrátora, Magyarósi Éva is, aki a helyszínen vásárolt könyvekbe rajzol. A kiadványhoz az este folyamán 20-%-kal olcsóbban lehet hozzájutni.
A könyvbemutatón kiállításra kerülnek a Rézangyal Art Collection pálinkái. Ez a különleges széria arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a pálinka nemcsak „a ma-gyarok ősi itala”, hanem kortárs hungarikum is. Az első sorozat üvegeit a Spiritusz Galéria művészeit tervezték, amiket a hagyományok és a minőség tisztelete mellett a frissesség és a progresszivitás jellemez.
A Stylewalker Night vásárlós buli és kulturális program egyben. Összefogja az V. kerületi dizájn boltokat, amik ezáltal erősítik egymást. Elsősorban nem a vásárlásról szól, inkább kultúrmissziót tölt be. A cél, hogy az emberek megismerkedjenek a dizájn üzletekkel és kínálatukkal, továbbá a magyar iparművészekkel és munkáikkal. A late night shopping keretén belül a boltok programokkal várják az érdeklődőket.
A Stylewalker Night teljes programja megtalálható: www.stylewalker.hu

Hirdetés