Költészet, fantasztikum, nő

Jegyár: 
1200 Ft, diák- és nyugdíjas kedvezménnyel 600 Ft
Időpont: 
2012. május 13. 17:00 - vasárnap

2012. május 7. 15:47 -   ©2012. május 13-án kerül sor a Városmajori Garden Étterem Színházban az Utazás Karinthy körül irodalmi teadélután-sorozatának záró eseményére. Témája Karinthy Frigyes és a Nem mondhatom el senkinek.

A Szabad Tér Színház és a Kossuth Kiadó decembertől májusig, havi rendszerességgel rendezte meg az Utazás Karinthy körül című beszélgetéssorozatot, melynek minden eseményét telt házas érdeklődés kísérte. Akinek idáig nem sikerült eljutni a kellemes hangulatú, művészetekkel fűszerezett teadélutánra, májusban még egy alkalommal pótolhatják.

Fráter Zoltán irodalomtörténész most is a kiadó frissen megjelent Karinthy Frigyes-sorozatának köteteiből (Nem mondhatom el senkinek, Kötéltánc, A szerelmes Nap, Capillária + Utazás Faremidóba) merített ihletet és témát.

A május 13-án, 17 órakor kezdődő hatodik, záró teadélután témája Karinthy Frigyes és a Nem mondhatom el senkinek – költészet, fantasztikum és nő. A szerkesztő-házigazda vendége ezúttal Détár Enikő lesz, közreműködik Zöld Csaba, énekel Csemer Boglárka, zongorán kíséri Sebestyén Áron.

A nézőket most is, mint minden alkalommal „Delic-Art”meglepetések és ajándékok várják:

  • a jegyár tartalmaz egy welcome teát
  • alkalmanként 10 db ajándékcsomag kerül kisorsolásra, amely a Kossuth Kiadó Karinthy Frigyes-sorozatának első három kötetét tartalmazza
  • a teljes Karinthy Frigyes-sorozatra és a kiadó más sorozataira vonatkozó kedvezményes rendelési lehetőség
  • alkalmanként 10 db Budapesti Nyári Fesztivál kedvezménykártya kerül kisorsolásra
  • ingyenes parkolási lehetőség
  • kötetlen beszélgetések a művészekkel az események után
  • kedvezményes vacsoralehetőség a jeggyel rendelkező nézők számára a Garden Étterem jóvoltából

További információ és részletes program: www.szabadter.hu/gardenszinhaz

Hirdetés